Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Drobotka
csendes tag
Üdvözletem!
Drobotka vagyok, és legalább nyolc éve játszok a Quake 3-mal. Ez a játék eléggé a szívemhez nőtt, ugyanis mikor nem volt valami fantasztikus gépem, már akkor is elfutott az ócska vasgépemen - rengeteg élménnyel gazdagodtam az évek alatt. Azonban az évek alatt az újabb játékok – COD, LoL,WOT, QL stb. – kihaló félbe helyezte a játékot. Az 1.16 Noghost módjában már szinte csak a freeze, az ami még aktív. Miután 2013 végén a Clanbase megszűnt, a játék egyre jobban kihaltabb lett. Én úgy gondolom, hogy a most lassan 15 éves játékban még mindig jelen vannak klánok, és aktív játékosok, amely nagy szó egy ilyen nagy történelmű játéknál. Az évek alatt rengeteg játékost sikerült visszacsalni – olyanokat, akik 15-16 évesek voltak mikor játszottak, most pedig 25-26 évesek, de még most is szívesen visszatérnek, emlékeznek vissza a régi időkre. Persze nem lehet már teljes egészében visszaállítani a múltat, de néhai visszatérésre azért úgy gondolom, mindenkinél szóba jöhet. Tavaly és idén is tértek olyanok vissza, akik 2-3 év kihagyás után visszanéztek, hogy mi a helyzet a Q3 világában. Szóval, én úgy gondolom, akármilyen gyenge minőségű grafikájú játékról van szó – a Quake 3 Arena nevezetű játék ettől függetlenül egy egész szórakoztató játék. Persze írhatják páran azt, hogy már van egy frissebb játék, mint például a Quake Live – azonban valahogy a kettő mégsem ugyanaz. Nos, én csak annyit szeretnék még írni, én várom a régi és új játékosokat.
Ha némi info kell a q3-ról és az egyik legaktívabb magyar klánról: http://m0mclan.clanbazis.com
xfire: drobotka
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox Series X|S
- Apple MacBook
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- RAM topik
- Elektromos cigaretta 🔞
- TCL LCD és LED TV-k
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Lényegretörő Akasa hálókártya a 10 gigabitre vágyóknak
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 17 Pro Max Mélykék - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB Cream használt, karcos kijelző 6 hónap garancia
- Eredeti DELL 330W töltők (ADP-330AB D)
- Apple Magic Keyboard A2261, magyar billentyűzet iPad Air 11"/ iPad Pro 11" - 27% ÁFA
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest