Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- VoLTE/VoWiFi
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
Új hozzászólás Aktív témák
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
Szia.
Hát figy'! Nekem FOGALMAM SINCS
.
Inkább azt mondom Neked, hogy szedd le a full-t valmi torrentes oldalról (torrentspy.com; demonoid.com; stb.), oszt' told azzal! Összesen valami 500 mega...hamar lejön.
Aztán ha ez megvan, ezeket szerezd be:
Forrás: [link] (mostmár quakeunity.com, de ezzel is bejön az oldal)
1. Q3 Point Release 1.32 - e nélkül nincs élet
2. OSP v1.01 full - kurva jó promode (brightskinek + 1000 féle konzolbeállítás, instagib)
3. CPMA v1.40 - iszonyat promode, kanyarodsz a levegőben és a peremek, sarkok olyan szinten megdobnak, ha jól érkezel rájuk, s ugrasz tova, hogy az elképesztő...
4. CPMA Mappackok - ezek nélkül a mapok nélkül nem megy a CPMA
5. SpiterBot Mod v0.52 - ha úgy érzed, hogy a Nightmare! gagyi...
6. CFG Gen (Utility) - egy ku*vára KIRÁLY config-író/managelő program
7. Seismovision 3 full - ez egy bazijó demo/replay nézegető progi, ami rengeteg játékot támogat. Megadod neki, hogy adott játéknál adott fájltípushoz mit és milyen moddal indítson el, aztán közvetlenül Windows-ból lehet indítani a demo-fileokat.
8. Quake Name Maker G2 - színes és mindenféle karakterekkel teletűzdelt nevet csinálhatsz vele. Mentésnél adott cfg-be kell menteni. Igaz, hogy konzolból is tudsz színes/villogó neveket csinálni, de ebbe a kis szoftverben vannak speciális karakterek is.
Uff, szóltam.
[Szerkesztve] -
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz
Rentoril
üzenetére
Utálom az ilyeneket. Mint H20-n a PROGAMER nevű szánadék.
Nézed spektátorba és LÁTOD, hogy olyan AimBot, hogy ihaj, aztán meg lenoob-ol mindenkit...Aztán amikor azt írtam, hogy(szabad fordításban): ''Hagyjátok fiúk, biztos túl rövid és keskeny nemzőszerve van és csíteléssel próbálja bizonyítani, hogy mekkora király arc...''
- na érdekes, pont ez után a kb. 15x bepost-olt kis megjegyzésem után eltűnt...Lehet, hogy beletrafáltam? 
Hú...játszani? Szerintem csak hétvége.
Még nem voltam otthon, s az itteni egerekkel nem lenne túl szórakoztató se nekem, se neked...
-
lp02
csendes tag
Írjon plaseeee valaki !!
Amúgy nem vagyok már kezdő -- szoktam gyakorolni .. megyeget Nightmare-ben is a game. -
lp02
csendes tag
Hello
Tudna valaki nekem segíteni ? Csak a Quake3 Demo van meg, de dem tom hogy kell megcsinálni ,hogy lehessen interneten is játszani. Egyszer már játszottam neten csak már nem tom mi kellett hozzá..
előre is kösz -
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz
Rentoril
üzenetére
Oh, s most milyen gyilkos patkány van tulajdonodban?
Majd dobhatnál egy MSN-címet privátban, hogy ha éppen itt vagyok az egeremmel, akkor tolhassunk egyet!
Otthon nincs netem még, itt, a Fókámnál szoktam a világhálót járni. Egyébként 1 megás DSL. H20-n 35-40-es volt a pingem. Máshol se nagyon ment 45 fölé.
Q3-ban csalni...
Ez mekkora egy lúzerség... 
Mit csinált bajor barátunk, amivel tönkrevágta egy délutánra a neurotikus vezérlésedet? -
Rentoril
csendes tag
válasz
Synthwave
üzenetére
Jah tudom. Az első egerem nekem is bekattant időnként, aztán vettem egy másikat. Ezzel meg vagyok elégedve.

Az IP-vel meg próbálkozni kell. Pl most hétvégén egyáltalán nem volt server. Nem tom miért.
Egyébbként több német csitel mint nem. Ma is felhúztam az agyam egyen.
Hány megás a neted? -
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz
Rentoril
üzenetére
Áh, köszke. Megvan az IP. Most azonban még kicsit várok, mert a kis MS IME3.0 otthon maradt, ez a gagyi Samsung optikai hulladék, meg ha egy kicsit gyorsabban mozdítom (mondjuk 5cm/s sebességgel
), össze-vissza pörög, kiakad, SZ*R...De ami késik, nem múlik.
Az meg, hogy bannoltak...hülye németek. Mennének le egyszer spektátorba és látnák, hogy nem csalsz... 

[Szerkesztve] -
Synthwave
HÁZIGAZDA
Áh, Rentoril barátom bereggelt...
Üdvözöllek PH!-n.
PRIMUS alias [POWER_n00b] vagyok (na jó, egy-két körig voltam LEMMING_takony is
), de szerintem emlékszel. 
-
Rentoril
csendes tag
válasz
L!NK->Q3
üzenetére
Igen, minden sorozattüzelő (azt én sem szeretem), ha nem alakítjuk kicsit át. Ennek az a lényege, hogy minél gyorsabban tudd kilőni az ellent, pl a raillel kapasból gyilkolsz. Csak megrántod a kezed és... A többi fegyóval kicsit többet kell lőni. De minden fegyód megvan és a fegyverváltás jó gyors.
-
Rentoril
csendes tag
Nem kéne cheatelni szerintem!
Nem lesz olyan élvezetes a játék csalással.
Egyébbként multiba nem lehet csalni, csak a sima játékba.
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
Kissé mintha lehalt volna a topic!
Gyerünk, gyerekek!! 
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
ÉÉÉÉS MEGVAAAAN!!!! Microsoft Intellimouse Explorer 3.0 !!!!! IGGEEENNN!!! YIPPEEEEEEE!!!!

Azok a neonzöld ''figurák'' mintha vonzanák a célkeresztet...

-
fnatic
tag
Ah király topic :)
Q3 4ever! -
L!NK->Q3
senior tag
most tdm 195.56.170.178:27969 RSC-n
-
L!NK->Q3
senior tag
ide gyertek majd:
OGC 88.151.100.237:27960
RSC 195.56.170.178:27969
BREWERY 195.228.74.157:27961
no meg persze a 2 KOLONIA -
L!NK->Q3
senior tag
195.56.170.178:27969
ide gyertek most -
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz
Achill3uS
üzenetére
Egyetértek veled. Az a lelkesedés kellene, ami még 2000 decemberében volt...Earthquake...
, korábbról meg a Quake I-es Quakefények...
Azért a Q4 nem bukott akkorát!
QMax mod=királyság, van instagib. RocketArena is király. Az új slide-olás nagyon poén. Van belőle Quakeworld is (CPMA), csak egy DeFRaG kéne még...
Az tény, hogy nem olyan pörgős, mint a Q3, de a railgun légfékei...a rakétavető viszont egyértelműen szarabb...

-
Achill3uS
nagyúr
válasz
Synthwave
üzenetére
áh semmi.. teljesen kihalnak a jo multi fps-ek (talan a q3 motor ''elévültével''), jo a cs nem, de azt pl a quake-sek sztem mind utaljak, néztem mi lesz idei wcg-n, meg a selejtezökön, szánalmas a game felhozatal.. egyetlen normalis amit szeretek a broodwar (ami nem fps
), szval igazan visszahozhatnák a hangulatos q3 lanokat, earthquake szintü bulikat, de mar csak az igazi fanatikusok nyomják vele.. q4 pedig megbukott eleg csunyan.. marad a remeny, hogy egyszer lesz meg olyan korszak mint az ut és a q3 idején..
[Szerkesztve] -
Synthwave
HÁZIGAZDA
Okkéj. Csak le köll szednem.

-
L!NK->Q3
senior tag
clanarena promode fizikával nem sima vq3mal a kedvenc módom.
promodeban van duplaugrás, tudod magad irányítani a levegőben (simén kanyarodsz), és pár fegyver közt irdatlan gyorsan vált. atomreflexjáték!!!
felveszlek most
a clanarena meg azt jelenti h körökre osztott tdm, tehát ha kilőnek akkor vársz amíg elpusztul vmelyik csapat. minden fegyver megvan, és te magadon és csapattársaidon nem tudsz sebezni, viszont plasmaclimb, rocketjump az mehet
[Szerkesztve] -
-
magi20
senior tag
válasz
L!NK->Q3
üzenetére
oké megvann,,vannak szerók viszont ahova nemtok bemenni vmiért............
ip-t hova kell beírni?vagy te hol leszel vagy????csinálsz vmikor egy szerót????ma gammáztam egyet,ott első voltam,aztán bejött vmi,,elég kemény arc vmi fau...vagy FAI,FAQ,,,hát 100-33---a többiek meg vmi 5--1 .-)))) -
magi20
senior tag
válasz
L!NK->Q3
üzenetére
na sziasztok,,,végre lejött a gamma...............-))
felraktam a patch-t.....
utána vmi osp szar....vhogy beállítgattam
aztán all seeing vmi...
viszont próbáltam csatlakozni egy magyar szeróhoz,de elszámolt 15-ig nem mennt.....
cde key--hez nincs beírva semmi.
mit hogy kéne? -
L!NK->Q3
senior tag
válasz
Synthwave
üzenetére
osp 1.03a-t használom én is, de a cpmat is ospn belül votolom nincs fent külön mod.
max köv 7végén tudnánk gamelni mert én meg csak akkor vok otthon, koliból nem tok neten gamelni grr
most azért nem jó sajna mert a 750es duronom nem bírja meghajtani a 6800amat grrrrrrrrrr
de jöv 7en meglesz a másik procim -
Synthwave
HÁZIGAZDA
Egyébként nem tudtok valami versenyröl a közeljövőben? Olyan szívesen fröcsögnék egyet egy jó LAN-ban. Meg kíváncsi lennék, hogy lehetne-e esélyem valami normálisabb helyezésre...
Esetleg valami compo? Mint mondjuk a régi Quakefény... -
Synthwave
HÁZIGAZDA
Üdvözlök mindenkit. Végre találtam egy ilyen fórumot!
Csak meg ne szűnjön, meg írjanak is bele....
Itt is mindenki akkora kocka, mint én? 
-
joccadoki
senior tag
eredeti quake 3 arena kellene olcsón{mert az enyém eltört mert anyám vletlenül elejtette}
thx lol

-
dunc
nagyúr
Sziasztok szeretném kiprobálni(egy kis nosztalagia) mit töltsek le hozzá ,patch ,mapok stb? Linkért hálás lennék.

-
Tuareg0
tag
Azt hogy lehet beállítani, hogy játék közben ne 60Hz legyen a frissítés?
-
L!NK->Q3
senior tag
195.56.170.178:27969 gogogo
-
L!NK->Q3
senior tag
és most?
195.228.74.157:27961 -
L!NK->Q3
senior tag
most q3?195.228.74.157:27961
-
L!NK->Q3
senior tag
HT ligával mi a helyzet?
vmi eredmény? -
joccadoki
senior tag
hahaha
kéne egy meccset rendezni aki jelentkezik (clan˙) az privátba küldje el az msnjét kérlek bennetekem még a héten

-
L!NK->Q3
senior tag
UP!
Ki ne haljon ez a topik!
Q3masok hol vagytok!?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- MacSzerez.com - 2021 MacBook Pro 16" Retina / M1 Max / 32GB RAM / 1TB SSD / Asztro
- SteelSeries Arctis Nova 7 Wireless Bolti ár:75k INGYEN FOXPOST
- Újszerű SteelSeries Arctis 7 2019 Edition Wireless Bolti ár:55k INGYEN FOXPOST
- Garmin Forerunner 970 Bontatlan
- CoreI5,13600KF,14/20/GIGABYTE,B760M-DS3H,KINGSTON,DDR4 32GB,RTX5060TI 16GB/2Tb T.hely/GARI/Win11!
- Samsung Galaxy S23+ / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Blue Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4692, 92% AKKSI
- 220 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4070
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- 264 - Lenovo ThinkBook 16 (G7 ARP) - AMD Ryzen 5 7535HS, no GPU
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Még nem voltam otthon, s az itteni egerekkel nem lenne túl szórakoztató se nekem, se neked...
Hello
előre is kösz

Az meg, hogy bannoltak...hülye németek. Mennének le egyszer spektátorba és látnák, hogy nem csalsz...