Aktív témák
-
Yeti910331
aktív tag
válasz
Kuwabara14 #14 üzenetére
(Ez a régi nicknevem.)
Miért nincs forgalom?
Miért van az, hogy játszani akarok vmelyik szerverben a QuakeWorld-ben és a pályafájlokat órákig tölti? (a többi játékomnál ilyen csigatempó nincs) -
jorgicsek
csendes tag
válasz
Kuwabara14 #12 üzenetére
ha jól emlékszem, akkor indítsd úgy, hogy:
''glquake.exe -width 1024 -height 768'' például, és akkor olyan képfelpontásban menni
a fényerőt nem vágom, azt engednie kéne, bár az én gf3-asomon nem is engedi a képfelbontás növelést, míg a gf2-ön semmi gond nem volt ezzel. -
jorgicsek
csendes tag
válasz
Kuwabara14 #10 üzenetére
ahogy mondod, de én inkább a glquake-et javasolnám, mivel az már támogatja a 3d-s kártyákat, winquake meg csak a procit használja... szóval szebb is, csak annyi, hogy a windows/system32 könyvtárból másold át az opengl32.dll file-t a quake-be, és írd felül a régit... aztán play!!!
-
jorgicsek
csendes tag
válasz
Kuwabara14 #8 üzenetére
winquake v. glquake kiegészítés kell hozzá, aztán máris minden ok...
-
Kuwabara14
csendes tag
Helló!
Valaki meg tudja mondani hogy hogy kell XP-n elindítani a Quake 1-et?
(kompatibilitást beállítottam)
És hogy szedjek ki hangot belőle?
(mivel SoundMax 5.1-es integrált hangkártyám van és az nem boldogul a régi játékokkal)
Előre is köc szépen a segítséget. -
overclk
tag
Nem tudom mennyire érdemes topicot nyitni a Nexuiz elnevezésű továbbfejlesztett Quake 1 motoros játéknak, de én már régóta várom és ezért ide írok.
Ez az alkotás 162 MB -ot nyom, szabadon letölthető, nem kell hozzá a Quake 1. Évek óta készítik a lelkes fejlesztői és nagyon sokat csúszott a megjelenése. Lényegében nagyon hasonló a Nexuiz a Quake 3-hoz kinézetben, fizikában, pályák felépítésében stb. Tegnap kipróbáltam és ahhoz képest hogy ingyen van nagyon jónak találtam. Iszonyú sok szerver van hozzá, bár magyar még nem. A szerverek túlnyomó része tele van játékosokkal már mostNem írok többet beszéljen helyettem a játék oldala, ahonnan letölthető. Javaslom előtte nézegetni a média szekciót, ahol sok videó és kép van ;) Bővebben: link
-
dannnnn
senior tag
válasz
changbácsi #3 üzenetére
mennyiert lehet megvenni 900 pénz?
-
wobbler
tag
Ezt a 3 játékot keresem!
Aktív témák
Hirdetés
- DOOM - The Dark Ages
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Házimozi haladó szinten
- Kompakt vízhűtés
- CPU léghűtés kibeszélő
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Projektor topic
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Milyen notebookot vegyek?
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5450 Intel Core Ultra 5 135U 4nm 32GB DDR5 érintőképernyős laptop Dell gari 2027.09.hó
- PlayStation 4/5 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- PlayStation 5/4 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX ONE/Series kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX Series S 512GB, 6 hó garanciával Bp-i üzletből eladó!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Fotó állvány eladó
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged