- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
fogtunder
nagyúr
válasz
Mocsokba #552 üzenetére
asszem azokra felmegy a twonky is, esetleg vásárlás előtt tegyél vele egy próbát még.
(#554) blakey: az alapvető baj szerintem ott van, hogy a DLNA, mint szabvány, nincs eléggé specifikálva (úgy is mondhatnám, hogy egy fos az egész), pont arra nem jó, hogy az egyszeri, alapvetően nem hozzáértő felhaszmálónak egy egyszerű streaming megoldás legyen, mert ilyen baromságokkal kell küzdeni. a legjobb megoldás szerintem még mindig a direkt megosztás és Kodi.
-
fogtunder
nagyúr
válasz
Mocsokba #549 üzenetére
milyen DLNA szerverrel próbáltad? QNAP-ra fel tudsz rakni sokfélét, van Twonky, miniDLNA, van a gyári és a Plex is tud ilyet. felhasználói élményben amúgy valszeg az lesz a legjobb, ha feltolsz egy plex szervert meg a tv-re a plex klienst.
illetve én a helyedben elgondolkodnék egy Synology DS216j-n, video streaming szempontból nem lesz nagy különbség, de a DSM alapvetően egy kiforrottab rendszer, mint a QTS.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 5 Ultra-I7/64GB/512SSD/Érintőképernyő/garancia
- Lenovo ThinkPad T14 G3 I5-1245U/32GB/1TBSSD/Érintőképernyő/Garanciás.
- Dell Precision Munkaállomás 7750 17.3" i7-10850H/32GBRAM/1TBSSD/RTX3000/WIN11PRO
- EREDETI Apple Watch ULTRA óraszíjak (BLACK TITANIUM) - 49mm
- Apple Watch ULTRA 2 49 mm - Black Titan, Black Ocean Band - MAKULÁTLAN! - 3 ÉV GARANCIA
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 64GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB Corsair 4000D Airflow 1000W
- OLCSÓ MONITOROK
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezeskonzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged