Hirdetés
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Google Pixel topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Óra vagy karperec? Egészségügyi mindenes!
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
Aktív témák
-
buccser
csendes tag
Hali,
Nemrég beszereztem egy core 2 quad processzort (q9400), és nem láttam kifejezetten ennek a tuningolásával foglalkozó témát. Egy értelmetlen topic-kal több...ez van, elnézést érte.
Szóval soha nem csináltam ilyet, de azt vallják ezt jól lehet, és bírja. Csak azt nem tudom, hogy fogjak hozzá.Ha magában a százalékos overclockot állítom akkor csak lassabb lesz.
Mások akik ilyet tuningoltak, írták, hogy a hőfok nemsokkal 70 felé megy, s ez még nem gond, nekem ettől messze van terhelés alatt. Eredeti intel hűtőm van, de a gyárinál kicsit nagyobb bordával.
Szóval miket, hogy és milyen ütemben lehet állítani? ha valaki el tudja mondeni cpu specifikusan, az nagyszerű lenne, de pár álltalános tipp is jól jönne.
Nem tudhatom, hogy ezzel a hűtővel meddig lehetne tolni, de azt írják, hogy alaplaptól függően 4 Ghz felé is mehet, nos ugye alapból 2.66 ról van szó, én 3.0 nak már nagyon örülnék.
Köszi előre is.
Boldog, békés karácsonyt mindenkinek.
Aktív témák
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Gitáros topic
- Felhagy az LPDDR4 memóriák gyártásával a Samsung
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Renault, Dacia topik
- Gyúrósok ide!
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Intel Core I9 12900KF - 16mag/24szál - Új, bontatlan, 1 év gari - Eladó!
- Intel Core I7 13700KF - 16mag/24szál - Új, bontatlan - Gari 2028.01.26. -ig - Eladó!
- Intel Core I9 13900KF - 24mag/32szál - Új, bontatlan - Gari 2028.06.15. -ig - Eladó!
- Intel 1851-es processzorok
- INTEL Core i7-13700F 3.40GHz LGA-1700 (30M Cache, up to 5.20 GHz) OEM CPU!
- Samsung Galaxy Z Fold6 12/256GB Silver Shadow használt, karcmentes 6 hónap garancia
- Spigen Essential EF323MQ 3in1 Mágneses MagSafe Vezeték nélküli töltőállomás 25W Qi2.2 Fekete
- AKCIÓ! KÉSZLETRŐL! AMD Ryzen 7 9800X3D 64GB DDR5 RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5090 32GB GDDR7 1200W
- 280 - Lenovo Legion Pro 5 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070Ti
- Yurbuds Ironman fülhallgató
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest