- Huawei Watch GT Runner 2 – óra a futóra?
- Ez most a legjobb robotporszívó. Kérdőjel? De nem olcsó. Pont.
- Áprilisban érkezhet a OnePlus Ace 6 Ultra, közben új tabletek is készülnek
- Oppo Pad Mini néven készülhet a gyártó új, kompakt, prémium táblagépe
- Új Xiaomi Mijia etető érkezik 5 MP-es kamerával és éjjellátással
- Magisk
- Google Antigravity - ennyi volt?
- iPhone topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Huawei Watch GT Runner 2 – óra a futóra?
- Fotók, videók mobillal
- Áprilisban érkezhet a OnePlus Ace 6 Ultra, közben új tabletek is készülnek
- Jövő hónapban debütál az Oppo Find X9 Ultra
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
t72killer
titán
Naagyon zöldfülű vagyok, Matlabról költöznék át pár aprósággal. Már az elején megakadtam, amikor a git-et kellett volna beüzemelni
. Ötlet? Friss Anaconda/Spyder, amikor már másodjára futtattam le a telepítést - felrakta, de nem találja
:conda install gitCollecting package metadata (current_repodata.json): ...working... doneSolving environment: ...working... done# All requested packages already installed.Note: you may need to restart the kernel to use updated packages.git --versionTraceback (most recent call last):Cell In[9], line 1git --versionNameError: name 'git' is not definedKieg: ezt a kis projektecskét szeretném itthon használni, ha nem megy gitről, én elvagyok a letöltött kóddal is, csakhátizé...
Új hozzászólás Aktív témák
- DDR4 Szerver RAM felvásárlás - napi árak, elsősorban nagy mennyiségben
- Xiaomi Redmi A5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Svájci jellegű bicska eladó
- MSI GF65 Thin - 15,6"FHD 120Hz IPS - i5-9300H - 16GB - 1,25TB SSD - Win11 - GTX 1660 Ti - MAGYAR
- AKCIÓ! Dell Precision 3571 4G LTE i7-12700H 32GB 1000GB FHD RTX A1000 4GB 1 év teljeskörű garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

. Ötlet? Friss Anaconda/Spyder, amikor már másodjára futtattam le a telepítést - felrakta, de nem találja
: