- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Szintet lép a Xiaomi Apple másolásban?
- Fotók, videók mobillal
- Poco X6 Pro - ötös alá
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Itt a Google Pixel 10a EU-s energiacímkéje
Új hozzászólás Aktív témák
-
Blasius
tag
Sziasztok,
Folyamatosan beérkező adatok grafikus ábrázolását szeretném pythonban megoldani. Beérkezik kb 10 x y adatpár, és ezek meg kell hogy jelenjenek egy x y grafikonon, 10 pontként. (néhány pontot össze is kell majd kötni de ezt most egyelőre hagyjuk). Ez a 10 pont maradjon amíg a következő 10 új pont be nem jön. Aztán tűnjenek el és már az új 10 pont látszódjon, stb.
A grafikonon kellene hogy legyen egy olyan előre ábrázolt y x görbe is, ami a pontok megjelenésétől vagy eltűnéséttől függetlenül állandóan jelen van.
Ez nem tűnik egy megoldhatatlan feladatnak de minthogy még nem csináltam ilyet, hirtelen nem is tudom hogy hogyan ugorjak neki. Az interneten azt olvastam hogy gnuplot pythonból jól használható. De úgy látom hogy inkább offline adatfeldolgozásra is ábrázolásra használják. Adatfájl beolvasása majd ábrázolás és kész. Én pedig ugye a folyamatosan beérkező adatokat akarnám ábrázolni.Valaki esetleg itt csinált már hasonlót és útba tudna igazítani hogy hogyan kezdjek neki?
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ HP EliteBook 6 G1a Ryzen 5 PRO 230 4.9GHz 16GB DDR5 512GB FHD+ 16:10 már jobbik kijelző, gar 2028
- Thrustmaster T500RS + kézifék, kormány adapter
- Gamer PC - i9 14900K, RTX 5070 és 32gb RAM + GARANCIA
- ÚJ STEELSERIES Arctis Nova Pro Wireless Playstation fekete
- Dell Precision 5560 i7 32GB RAM 512GB SSD NVIDIA RTX A2000 FHD+
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 64GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4463, 100% Akkumulátor
- iPhone 15 Pro 256GB 89% (3hónap Garancia)
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4302
- Dell XPS 9720 - i7 12th gen 27% ÁFÁS!
- Apple iPhone 12 Mini 64GB,Használt,Adatkabel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest