Hirdetés
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi MI-3 - odavág a nagyoknak
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Netfone
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
Új hozzászólás Aktív témák
-
justmemory
senior tag
válasz
adam0913
üzenetére
Szia,
szerintem amit te szeretnél, azt utólag, az Excelben való "mókolással" lehet a legegyszerűbben megoldani, hiszen alapvetően .csv kiterjesztésbe mented a python scriptben az adatokat; a .csv-t pedig - tudomásom szerint, de javítsatok ki, ha tévedek, mert nem vagyok nagy Excel guru - az Excel úgy nyitja meg, hogy egyetlen sorba írja ki. Ezen utólag lehet változtatni úgy, hogy magában az Excelben állítod be, hogy mondjuk a vesszők (vagy pontosvesszők) mentén szedje szét a sort, és tegye őket külön cellába...
Ha nagyon nagy butaságot írtam, bocsesz, de jelen tudásom szerint én kb. így csinálnám; nagyon nem néztem utána...
Egyébként a másik megoldás, hogy valamilyen adatbázisba (pl. sql) teszed be az adatokat, és akkor onnan mondjuk egy saját, adatbáziskezelős kis alkalmazással nyitogatod meg, és nem Excel-el. Persze ha Excel-ben kell dolgozz vele utána, az más...
Új hozzászólás Aktív témák
- Sorozatok
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Battlefield 6
- Le Mans Ultimate
- Okos Otthon / Smart Home
- Epic Store Ünnepi Ajándékozás - Total War: THREE KINGDOMS
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Nem kilincselhet tovább a Tesla Kínában
- OTP Bank topic
- További aktív témák...
- ÚJ Kis gamer/kis tervező PC: Lenovo ThinkCentre M70s G5 SFF: i5 14500, 16GB RAM, 512GB, nVidia T600
- ASUS ROG Strix XG32UCWG
- Nintendo Switch kontrollerek Nixy QRD Nexigo Oniverse joy con gripcon
- Segítség PC össze szerelés legjobb komponensek (ár-érték) összeállítása 0-ról is.
- -151 760 Ft KEDVEZMÉNY: ÚJ Lenovo ThinkCentre M70s G5 SFF:i5 14500, 16GB DDR5, 512GB, nVidia T1000
- Bomba ár! Dell Latitude 3340 - i3-4GEN I 4GB I 500GB I 13,3" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- iPhone 17 White 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 12700E / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1 TB SSD
- Huawei Quidway S5324TP-SI-AC - 24G, 4SFP, L2, managed switch
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest