- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android szakmai topik
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
bringasisti
őstag
válasz
bringasisti #1037 üzenetére
-
bringasisti
őstag
Jobban belemerültem a Polar H10 pántba. 24 órát volt rajtam egyfolytában és most reggel azt írja ki hogy battery low, mármint a vadonatúj Sony elem eddig bírja. Másik gond hogy mivel a pánt hátsó részén is van rengeteg gumi szegmens ezért van olyan helyzet hogy bizonyos mozdulatra nem a pánt hátulja csúszik meg és marad feszes a mellkason a mérő felület, hanem a merő felület lazul el és a levegőt méri.
-
bringasisti
őstag
válasz
Vasinger! #1003 üzenetére
Hááát mit mondjak. Nagyon tuti, kényelmes de azért a zabszem bekerült a seggembe, ugyanis mikor párosítottam a telefonhoz avval nyitott hogy az elemet cserélni kell mert merülőben van. Nem gond mert 5 darab Sony volt 605 forint, de hogy tud lemerülni a dobozban egy 2017 ben piacra dobott termék?
-
bringasisti
őstag
-
bringasisti
őstag
válasz
bringasisti #998 üzenetére
Kifigyeltem tű pontosan pont a felét mutatja a reális értéknek. Ha úgy nézem hogy 3 hónapot bírt ki......?
-
bringasisti
őstag
Üdv. GEONAUTE övem a konkrét pulzusom felét mutatja csak. Egyik napról a másikra csinálja. Több app esetén próbálva. Volt valakinek hasonló?
-
bringasisti
őstag
Ha nem kódolt és egy rendezvényen melletted fut bringázik valaki szintén nem kódolt eszközzel akkor nem tudod mit mér. Nem tudom mire szeretnéd használni, de néhány szempont: ha olcsó órával veszed akkor csak a pillanatnyi pulzust látod, ha drágát veszel akkor visszamenőleg tudod követni. Ha pulzus pántot veszel és telefonos alkalmazást használsz akkor meg tudod mondani hogy két hete ott az emelkedőn mekkora volt a pulzusod, és két utcával arrébb a lejtőn mekkora, valamint vannak olyan kardió alkalmazások telefonra amik megmondják nyilván nem olyan pontosan mint az EKG hogy a szíved rendesen egyenletes tempóban ver vagy túlhajszolt és össze vissza kalimpál.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest