- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Megkönnyítette az iPhone az androidos átköltözést
- Yettel topik
- Magisk
- Nézegesd az S26 család renderképeit!
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Titan 2 Elite néven érkezik egy újabb BlackBerry-szerű Unihertz
- iOS alkalmazások
Új hozzászólás Aktív témák
-
orkaman
csendes tag
igazság szerint én nem vagyok túl jó ebben a játékban. Bár level 20-ról 28-ra gyorsan ment mert ketten játszottunk felváltva, főleg explorerben jöttek 5..9k EXP -ek
a gyors tokyo-s pályákat utálom, fények, oszlopok mindenfele. Persze bennem van a hiba, mert mások hibátlanul végigmennek én meg rendszeresen benézem, 4 körből egyszer tuti hibázok (nap 10 óra programozás után valami lassabb kell
).
Mehetnék a wanganra, de hát az meg nem kihívás. A Mud jön be leginkább meg persze England.Valahogy a gázpedálra nagyon érzékeny panama és a morello is. Még sokat kéne gyakorolni. És persze a pályák 90%-án jó ha 2-3 szor versenyeztem, így emlékezetre nem hagyatkozhatom mikor fékezzek.
Nyomja valaki Logitech EX-el? milyen beállítással jött be? Én úgy érzem 1/4 vagy full gáz között nincs különbség.
Na most hogy nem kell sok RP, csak sim-vs en fogok menni.
Tegnap azért wanganon a miyato wizzel aláztam a kawanásokat. Rajtánál elhúznak vagy 100-150 ft-et, utána viszont a nagyobb végsebesség miatt nincs esélyük.
Új hozzászólás Aktív témák

- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- LEGO klub
- Projektor topic
- Portfolio Performance - befektetések nyomonkövetése
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Megkönnyítette az iPhone az androidos átköltözést
- PlayStation 5
- Formula-1
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- M2 -es MacBook Air - 8GB / 256SSD
- Endorfy Full moduláris 750w ATX táp Gold
- XFX Mercury AMD Radeon RX 9070 XT Gaming Edition - 3 év gari
- GMKtec K6 Ryzen 7 7840HS 32GB RAM + 1TB SSD WIN 11 Pro magyar garancia 2028.10.27.-ig
- Samsung C27G55TQWR 27" 2560 x 1440 Quad HD LCD Fekete Monitor Számla + Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
).