- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Megmutatta a Google az Android 16 Material 3 Expressive felületét
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- One UI 8: a kis fejlődés is lehet hangos
- Garmin Forerunner 255 Music - nem csak futóknak
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kleroo
veterán
szerintem a nevezési díj az igazságos,mert én szívesen fizetnék érte,hisz így igazságos, ha indulnék a versenyeken. de be vagyok táblázva. előre tudom hogy sokszor nem lesz időm nemhogy gyakorolni, de még a futamokon indulni sem. Nekem az a fontos hogy egy társaságban élvezhessem szimulátoros hobbim.Versenyen nem indulnék,és így pedig azért nem fizetnék,hogy csak hébe-hóba felnézek. Persze ettől még jogos lenne a válasz hogy ettől függetlenül használom. De jelenleg sztem eléggé pang a szerver napközben. 6-7 embernél többet egyszerre, fent még nem láttam. Szóval úgy érzem nem probléma hogy én is fel"kontárkodom"
. ha pedig már lenne vagy 35 tag,amiből 24 fizet,akkor rögtön takarodok le amint probléma hogy sokan vagyunk
( a cimbi felhozás pedig egyszeri eset volt/lesz)
Új hozzászólás Aktív témák
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- AKCIÓ! Asus Vivobook M1502IA 15 notebook - R5 4600H 8GB RAM 256GB SSD AMD Radeon Vega IGP WIN
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" I Cam I W11 I Garancia!
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest