- Huawei Watch GT Runner 2 – óra a futóra?
- Ez most a legjobb robotporszívó. Kérdőjel? De nem olcsó. Pont.
- Áprilisban érkezhet a OnePlus Ace 6 Ultra, közben új tabletek is készülnek
- Oppo Pad Mini néven készülhet a gyártó új, kompakt, prémium táblagépe
- Új Xiaomi Mijia etető érkezik 5 MP-es kamerával és éjjellátással
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Magisk
- Google Antigravity - ennyi volt?
- iPhone topik
- Huawei Watch GT Runner 2 – óra a futóra?
- Fotók, videók mobillal
- Áprilisban érkezhet a OnePlus Ace 6 Ultra, közben új tabletek is készülnek
- Jövő hónapban debütál az Oppo Find X9 Ultra
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
axioma
veterán
Hozza akartam me'g tenni, csak eleg ejjel volt: ez a versenylista 99.99%-ban hobbi. Attol, hogy valaki nem eredmenyes az ilyen tipusu algoritmikus feladatmegoldasban, lehet nem csak siman jo fejleszto, hanem konkretan szakmai totumfaktum is (uj szoftvertermek-rendszer kitalaloja, amiben kodol is, erti a vali-veri-t, stb.). Nyilvan tapasztalatbol, van ilyen ismerosom, aki a feladatszovegbol annal az elso mondatnal leakad, hogy tekintsuk az eget 2 dimenzios siknak... de az o tudasara epult egy 25 eves ceg. [Talan forditva kevesbe tudom elkepzelni, de lehet hogy abban is tevedek, hogy aki ezekben jo, az a valos kornyezetben is - ha nem is barmely, de van olyan terulet -, ahol hatarozottan eredmenyesebb, a konkret technikak felhasznalasa nelkul is.]
Az otodik kilences meg az, hogy vannak hiring tipusu versenyek: aki jol teljesit, az kap egy allasajanlatot. [Egyebkent a szponzorok mas versenyeket is ezert tamogatnak, a kontaktokert jonnek, pl. a challenge24-hez kapcsolodoan is kaptam mar google megkeresest es a Graphisoft is instant mellekeli a nevjegye't, arrol nem is beszelve amikor direkte a ceg indit versenyt.]
Új hozzászólás Aktív témák
- iKing.Hu - Apple iPhone 16e 128GB White használt újszerű 100% akku 83 ciklus garanciás 2026.10.26-ig
- AKCIÓ! 10TB WD Purple Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Új könyv: A szamuráj erényei Kicune - Itó könyve
- Samsung Odyssey G5 LS27CG510 27 QHD Gamer Monitor 6 hó garancia Házhozszállítás
- Dell Latitude 7410 Core i5-10310u, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest