- Szuperkijelzővel készül a Huawei Mate 80 RS
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Google Pixel topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Apple Watch
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- A Pixel 10 minden színben és oldalról
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
Hirdetés
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyurkikrisz
őstag
Sziasztok!
Programoztam már egy kicsit Pythonban, viszont szeretnék valami "komolyabb" nyelvet is tanulni. A c#-t néztem ki, viszont az egyik legalapvetőbb dolgával az oo elmélettel nem vagyok kibékülve. Az elv még csak-csal megvan, ám az adattagok, tulajdonságok már magasak számomra. Nincs valamilyen olvasmány, akár az egész oop-ről, kicsit mélyebben, ami kezdőknek érthetően elmagyarázza ezeket? -
gyurkikrisz
őstag
válasz
Sk8erPeter #8022 üzenetére
És fordfairlane! Mindkettőnknek köszönöm szépen! Akkor úgy gondolom ezeknek most nem foglakozok többet a megértésével, majd később, mikor nagyobb lesz remélhetőleg a tudásom.
Egyébként eltaláltad, pont ezt a könyvet olvasom, gondoltam ha könyvként is ki lett adva, csak nem lehet olyan rossz -
gyurkikrisz
őstag
Üdv!
Még régebbi vágyam, hogy megtanuljak programozni, és a nyári szünet eljövetelével van is rá időm. C# könyveket keresgéltem, el is kezdtem olvasni egyet, ami elvileg teljesen az alapoktól kezdi a bemutatást. Nos, 30 oldal után elkezd magyarázni veremről és halomról, illetve dobozolásról. Kismilliószór újraolvastam ezen részeket, de csak nem sikerült őket megértenem. Még nem látom semmi hasznukat, úgy érzem mintha túl lenne bonyolítva. Mintha ki akarnék menni egy házból, de a nyitott ajtó helyett a szűk WC ablakon másznék ki. Jelentős részek ezek, és később meg fogom érteni ezeket?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a téma összefoglalót!
- PlayStation 5
- Autós topik
- Mini kijelzős SSD-hűtő a Thermalright névjegyével
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Szuperkijelzővel készül a Huawei Mate 80 RS
- Kuponkunyeráló
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Fujifilm X
- Google Pixel topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkCentre M81 SFF i5-2400 14GB DDR3 120GB SSD HD Graphics 2000
- ASUS TUF GeForce RTX 3080 10G
- Samsung QE55QN85D 55" Neo QLED, Mini LED, 4K, 120 Hz, HDR10+
- Lenovo Thinkpad X270, 12,5" FHD IPS Touch, I5-7300U, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia
- Dell Ltitude 7480, 14" FHD IPS Touch, I5-6300U, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 16 Pro MAX 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 14 Pro / Gyárifüggetlen / 128GB / 12Hó Garancia / 88% akku
- Lenovo ThinkPad X13 Yoga i5-10310U 16GB RAM 512GB SSD 13.3 FHD Touch 2in1
- Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 512GB 13.3" FHD magyarbill 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2036
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest