- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Fotók, videók mobillal
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Magisk
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Megérkezett a Pixel 5 és 4a 5G
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyurkikrisz
őstag
Sziasztok!
Programoztam már egy kicsit Pythonban, viszont szeretnék valami "komolyabb" nyelvet is tanulni. A c#-t néztem ki, viszont az egyik legalapvetőbb dolgával az oo elmélettel nem vagyok kibékülve. Az elv még csak-csal megvan, ám az adattagok, tulajdonságok már magasak számomra. Nincs valamilyen olvasmány, akár az egész oop-ről, kicsit mélyebben, ami kezdőknek érthetően elmagyarázza ezeket? -
gyurkikrisz
őstag
válasz
Sk8erPeter #8022 üzenetére
És fordfairlane! Mindkettőnknek köszönöm szépen! Akkor úgy gondolom ezeknek most nem foglakozok többet a megértésével, majd később, mikor nagyobb lesz remélhetőleg a tudásom.
Egyébként eltaláltad, pont ezt a könyvet olvasom, gondoltam ha könyvként is ki lett adva, csak nem lehet olyan rossz -
gyurkikrisz
őstag
Üdv!
Még régebbi vágyam, hogy megtanuljak programozni, és a nyári szünet eljövetelével van is rá időm. C# könyveket keresgéltem, el is kezdtem olvasni egyet, ami elvileg teljesen az alapoktól kezdi a bemutatást. Nos, 30 oldal után elkezd magyarázni veremről és halomról, illetve dobozolásról. Kismilliószór újraolvastam ezen részeket, de csak nem sikerült őket megértenem. Még nem látom semmi hasznukat, úgy érzem mintha túl lenne bonyolítva. Mintha ki akarnék menni egy házból, de a nyitott ajtó helyett a szűk WC ablakon másznék ki. Jelentős részek ezek, és később meg fogom érteni ezeket?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Videós, mozgóképes topik
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- SkyShowtime
- Asztalos klub
- Egy helyre gyűjti az eltérő áruházak játékait a Microsoft
- Bittorrent topik
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Milyen okostelefont vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32 RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 16GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP ProBook 430 G8 - i5-1135G7 I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged