- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Fotók, videók mobillal
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Magisk
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Megérkezett a Pixel 5 és 4a 5G
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- Honor Magic V2 - origami
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gambit
őstag
Mindegy, most nem idegelem magam ezzel, de azért nagyon jellemző a műegyetemi oktatás színvonalára, hogy felfirkálja a táblára a létező legegyszerűbb programot, mondván, hogy ez már müxik, de hát nem müxik egyáltalán. Mi lesz később? Majd a hello world-öt próbáljuk debuggolni? Nem hiszem el, hogy ezért valaki pénzt is kap!
Szerk: Az én turbo c-m eleve nem 4, hanem csak 3 lemezes... De azért köszi, olvasgatom!
[Szerkesztve] -
Gambit
őstag
Sziasztok! Ma volt az első c órám az egyetemen, és egyelőre a hello world-öt írta csak fel a tanár. Na most nálam nem müxik. Lehet, hogy azért, mert nekem a borland c++ 3.1 van fent, ő meg a turbo c-t tanítja? Bocsi, ha nagyon láma vagyok, de pascalban ilyenekkel nem kellett szarozni, meg visual basicben sem volt gond. Szóval itt a kód:
void main (void)
{
printf (''Hello World'');
}
Na a hiba az idézőjellel van a fordító szerint.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- SkyShowtime
- Asztalos klub
- Egy helyre gyűjti az eltérő áruházak játékait a Microsoft
- Bittorrent topik
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Milyen okostelefont vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- XIV. Leó pápa szerint a politikusoknak kezdeniük kell valamit az AI-veszélyekkel
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- 100 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4070 (ELKELT)
- 4 év gari - magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintő
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! I3 10100F / RTX 2060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest