- Magisk
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Szakít a OnePlus és a Hasselblad?
- Nubia Red Magic 10S Pro - újratöltve
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Kifelé is csukható a Z Flip7?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
don_peter
senior tag
válasz
dabadab #16482 üzenetére
Most a legtöbb esetben a Flutter jön szembe, kereszt platform tekintetében lehet jobb lenne ebbe az irányba elmozdulnom? A Dart nyelvről olvastam, hogy JS alapú illetve arra hasonlít legjobban, viszont a kód védelemről nem igen olvasni. Hogy oldják meg azt, hogy mondjuk egy adatbázis kapcsolati adatok ne kerüljenek ki? Vagy mondjuk fordítást követően már nem lesz nyílt a forráskód?
-
don_peter
senior tag
Hölgyek és Urak!
Egyelőre csak kutatási fázisban van egy projektem, amelyben azt vizsgálom, hogy milyen programozási nyelven lenne érdemes nekiállni egy cross platform-os alkalmazás leprogramozásának. Python és java nyelvekre gondoltam és kikérném a véleményeteket tapasztalataitokat, hogy mobil alkalmazás készítésre merjem e használni ezen nyelveket vagy más felé kezdjek el gondolkodni.
A program néhány tulajdonsága.
Mobil alkalmazás, Android és iOS-re,
SQL adatbázist kell majd használnia
Webes oldal is lesz majd mellette, aminek az adatbázisát fogja használni
Dizájn fontos lesz, emiatt nyilván grafikus felületet kell alkotni,
Beléptető illetve regisztrációs, értesítő rendszerek,
Fontos továbbá, hogy a tárolt adatok érzékenyek, tehát nem lenne jó, ha hozzáférhetőek lennének az SQL hozzáférési adatok vagy a forráskód,
Esetleg, ha lenne ingyenes vagy fizetős sablonok az előnyt jelentene, mert akkor nem kellene nulláról felépíteni egy teljes alkalmazást.Előre is köszi minden tanácsot vagy megjegyzést.
-
don_peter
senior tag
Sk8erPeter :
A minimum, hogy megmutatom mire használom a kódot:Az aposztrófok azért kellenek így mert egy rejtett iframe-es megoldással frissítés nélkül juttatom vissza JS segítségével az új címke listát a DIV-nek.
A JS és azon belül is a Windows ablakok közti adatcserélés rohadt kényes az aposztrófokra...
Köszi a segítséget...ui: a <class> tag meg tévedés és figyelmetlenség volt
-
don_peter
senior tag
válasz
Sk8erPeter #7378 üzenetére
Thanks..
A jó megoldás:
$cimkek .= "<div class='cimkek'>".rtrim($cf_fele_nyit[$i])." <class class='cimke_x'>x</class></div>"; -
don_peter
senior tag
válasz
martonx #7376 üzenetére
Az alert csak egy ellenőrző folyamat aminek pont az a lényege, hogy egy fura HTML codot adjon vissza.
Szóval az nem hiba, hanem szándékos...
A gond az, hogy a fájlból kivett sorokat amelyeket a váltózóba folyamatában a HTML kódokkal együtt betöltünk, nem jeleníti meg.
És nem értem miért.
Ha csak az $i növelt értéket adom meg azt meg simán megjeleníti vagy ha nem fájlból töltöm fel a változót hanem sima tömbből amit én hozok létre akkor is működik.
Szóval nem jutok előrébb.Ja és ha a fájl helyett sql-t használok akkor is megy, de itt most a fájl a lényeg...
-
don_peter
senior tag
Uraim PHP szaki segítségét kérném...
Reggel óta kilódóm ezzel a kis pogival és az istenért nem jutok előrébb vele.
Nem tudom mi a hiba...$c_felho_file="cimkefelho.txt";
$cf_fele_nyit = file($c_felho_file);
$i=0;
$cimkek="";
while($i<=count($cf_fele_nyit)){
$cimkek .= "<div class='cimkek'>".$cf_fele_nyit[$i]." <class class='cimke_x'>x</class></div>";
$i++;
}
echo('<script language="javascript" type="text/javascript">');
echo('alert("'.$cimkek.'");');
echo('</script>');A kimenet egy JS alert lenne és az alerten belül meg kellene jelenítenie a $cimkek változó teljes tartamát.
A "cimkefelho.txt" tartama a következő:
Neo Geo
Sega
Arcade
AtariElőre is kösz a segítséget...
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- OLED TV topic
- Milyen TV-t vegyek?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Milyen processzort vegyek?
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Battlefield 6
- Magisk
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- További aktív témák...
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3057, 95% Akkumulátor
- Microsoft Surface Pro 9 i5-1245U 16GB 512GB 1év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest