- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Android szakmai topik
Hirdetés
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
balazsbotond
csendes tag
válasz
Tybee21 #2524 üzenetére
Kicsit off: az, hogy BTK-s vagy, még nem jelent semmit. Meg az sem, hogy ''a reál dolgok nem nagyon fekszenek''. A húgom bölcsész, én TTK-s vagyok, és most jár egy másik suliba is, ahol kell egy kis matek. Már hetekkel előtte rettegett: ''úristen, matek!!!!:SSS'', úgyhogy kicsit elkezdtem tanítgatni. Tök jól ment neki, de hiába mondtam, nem hitte el. Aztán elkezdődött a suli, és ő a legjobb matekból.
Valahogy azt vettem észre, hogy van bennetek egy kis ''beszariság'' - már bocsánat - ha valami egzaktabb problémával találkoztok. Amíg ezeket más kihívásnak tekinti, ti megijedtek tőlük, pedig szerintem az előbbi lenne a jó hozzáállás. A különbség szerintem nem a ''humán/reál'' beállítottságban van, hanem abban, hogy kit mennyire ijesztettek be otthon/a suliban, hogy a mat-fiz stb. ''húú de nehéz''!
Üdv
BB
(és bocs az offért!) -
doc
nagyúr
válasz
Tybee21 #2524 üzenetére
MOD:
bocs, stornó, a hsz-ed végét nem vettem észre
ilyesmit pl. Mesterséges intelligencia tárgyból tanítottak nekünk (gráfbejárások, stb)
van otthon 3 tankönyvem (minden félévben adtak egy ugyanolyat) bár szerintem ez neked nem sokat segít
a gugli a barátod, nekem pl. adott egy ilyet: [link]
[Szerkesztve] -
PazsitZ
addikt
válasz
Tybee21 #2517 üzenetére
Hát ahogy régi matektanárom mondta ''józan paraszt ésszel'' lenne ötletem. Bár nem tudom mennyire jó, főleg azért mert túl egyszerűnek tünik.
Tehát Legyen kannibál: K1,K2,K3 Hittérítő: H1,H2,H3 lefelenyíl(↓) a célpartra utazás felfele(↑) a kiindulópartra utazás.
Szerintem:
K1,H1↓; H1↑; K2,H1↓; K2↑;
K2,H2↓; H2↑; K3,H2↓; K3↑;
K3,H3↓
Természetesen mikor egyedül megy vissza valamelyikük, mindegy, hogy kannibál vagy hittérítő megy, csak az utána következő visszamenetelnél a másiknak kell mennie. Így mindig csak egy fordulóra marad 1 ember többségben-kissebségben az egyik fél.
Én így látom logikusnak.
Bár, mint írtam túl egyszerűnek tünik, tehát lehet még van benne csavar.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Elektromos autók - motorok
- Suzuki topik
- S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl
- Musk és az xAI beperelik az Apple-t
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Autós topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Fujifilm X
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- További aktív témák...
- Lenovo Thinkpad X270, 12,5" FHD IPS Touch, I5-7300U, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia
- Dell Ltitude 7480, 14" FHD IPS Touch, I5-6300U, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia
- Dell Ltitude 7480, 14" FHD IPS, I5-6300U, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia ( olvasd v
- IdeaPad S145-14IWL 14" HD i5-8265U GeForce MX110 12GB 512GB NVMe gar
- ASUS SABERTOOTH P67/i7-2600K /16 gb ddr3 Corsair tuning
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest