- Yettel topik
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
- Kikristályosodik a Razr 60
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Google Pixel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
pmonitor
aktív tag
válasz
sh4d0w #18148 üzenetére
Itt egy hosszas vita vége felé jártunk Livius-al. A lényeg, hogy írt egy ilyent:
>Netán ha lenne annyi eszed és angol nyelven használnád a fejlesztőkörnyezetetTermészetesen azt nem írta le, hogy hogyan lehet beállítani a fejlesztőkörnyezetet, hogy angol nyelvű legyen. Na ilyenek miatt nem igazán nem szeretem a fórumokat. Mert amíg az a cél, hogy valakit leégessenek, addig ásznak titulálja magát. De amikor arra kerülne a sor, hogy megoldást is adjon, azt még véletlenül sem... Na mind1...
Azért megpróbálom megkérdezni, hogy hogyan lehet beállítani vs 2019-ben a fejlesztőkörnyezet nyelvét? Én egyébként gyanítom, hogy a megoldás nem csak vs 2019-re lesz igaz...Szerk.: Új hsz-ként akartam írni, nem sh4d0w-nak válaszként. Bocsi.
-
pmonitor
aktív tag
válasz
sh4d0w #18138 üzenetére
Mondjuk én nagyrészt más véleményen vagyok. A szélsőséges(nagyon ellentétes vélemény tárgyát írom csak le) eset, amit írtál a diákok várják, hogy valaki majd megoldja helyettük a feladatot. Sztem. ezzel semmi probléma nincs. Csupán ki kell várni, hogy a feladat "elévüljön". Tehát amikor már az illetőt biztos, hogy nem húzza ki a csávából, viszont egy példa megoldásnak tökéletesen jó. A matek érettségi feladatgyűjteménynek is van egy megoldások része. Csak ezt nyilván nem lehet az érettségire bevinni. Sztem. semmi gond nincs azzal, ha egy házi feladat megoldása szerepel egy fórumban, csak épp nem az aktuális. Mert ugye ilyen alapon a tételeket sem lehetne kidolgozni.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Jövedelem
- Óra topik
- Petíció a Modern Warfare 2 dedikált szerverekért
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Cipő topic
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Őszre feketét ölt a THEC64 Mini
- Léghűtés topik
- Bluetooth hangszórók
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- HUAWEI MateBook 13 2020 - Kijelző nélkül - I7-10510U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alphine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3024, 91% Akkumulátor
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest