Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Macrodroid
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Telekom mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Betáblázta magát az Oppo
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
pmonitor
aktív tag
válasz
sh4d0w
üzenetére
Itt egy hosszas vita vége felé jártunk Livius-al. A lényeg, hogy írt egy ilyent:
>Netán ha lenne annyi eszed és angol nyelven használnád a fejlesztőkörnyezetetTermészetesen azt nem írta le, hogy hogyan lehet beállítani a fejlesztőkörnyezetet, hogy angol nyelvű legyen. Na ilyenek miatt nem igazán nem szeretem a fórumokat. Mert amíg az a cél, hogy valakit leégessenek, addig ásznak titulálja magát. De amikor arra kerülne a sor, hogy megoldást is adjon, azt még véletlenül sem... Na mind1...
Azért megpróbálom megkérdezni, hogy hogyan lehet beállítani vs 2019-ben a fejlesztőkörnyezet nyelvét? Én egyébként gyanítom, hogy a megoldás nem csak vs 2019-re lesz igaz...Szerk.: Új hsz-ként akartam írni, nem sh4d0w-nak válaszként. Bocsi.
-
pmonitor
aktív tag
válasz
sh4d0w
üzenetére
Mondjuk én nagyrészt más véleményen vagyok. A szélsőséges(nagyon ellentétes vélemény tárgyát írom csak le) eset, amit írtál a diákok várják, hogy valaki majd megoldja helyettük a feladatot. Sztem. ezzel semmi probléma nincs. Csupán ki kell várni, hogy a feladat "elévüljön". Tehát amikor már az illetőt biztos, hogy nem húzza ki a csávából, viszont egy példa megoldásnak tökéletesen jó. A matek érettségi feladatgyűjteménynek is van egy megoldások része. Csak ezt nyilván nem lehet az érettségire bevinni. Sztem. semmi gond nincs azzal, ha egy házi feladat megoldása szerepel egy fórumban, csak épp nem az aktuális. Mert ugye ilyen alapon a tételeket sem lehetne kidolgozni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Vicces képek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Linux kezdőknek
- Macrodroid
- iPhone topik
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Nyáron jön az AOC új, legfeljebb 720 Hz-re képes monitora
- További aktív témák...
- ASUS Rog Ally Z1 Extreme, 2027.01.12-ig gyári garanciás, hálózati töltőjével, szilikon tokkal eladó!
- HP 250 G7,15.6",i5-1035G1,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- Lenovo ThinkPad T480s,FHD,14",i5-7300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11,TOUCH,jó akku
- Lenovo ThinkPad T480s,FHD,14,i5-7300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11,TOUCH
- Ugreen Revodok Max Thunderbolt 4, dokkoló, port többszöröző állomás
- ÓRIÁSI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- iPhone 17 256 GB Levander - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok - Számlás
- HIBÁTLAN iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4411, 100% Akksi
- HP ELITE 8000 SFF PC: passzív VGA HDMI, C2D E8400 + 4GB RAM
- Apple iPhone 15 Plus 128GB,Használt,Dobozaval,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest