- Milyen okostelefont vegyek?
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
xxSanchez
őstag
Szerintem 70%-ban inkább gondolkodás a lényeg nem pedig a gyors gépelés. Sokkal többször kell tervezned, hogy mi lesz a következő lépés minthogy egyből elkezdenéd gépelni. Egyébként én mind a 10 ujjamat szoktam használni.
Jobb kisujj = Enter
Bal hüvelykujj = Space
Bal kisujj = Caps LockNekem ez az eredményem:
Egyik kép sem mostani, 1-2 hónapos lehet. Akkor annyira örültem, hogy elmentettem magamnak.
Én még mindig azon a véleményen vagyok, hogy attól nem fogsz gyorsabban végezni, ha iszonyatosan püfölöd a billentyűt.
-
modder
aktív tag
az elég durva, ha két ujjal így gépelsz, most kipróbáltam 10 ujjal és nem lett sokkal jobb, mint a tiéd. Gondolom annak ellenére, hogy nem tudsz 10 ujjal gépelni, már nem nézed a billentyűzetet ..ha néznéd, nem tudnál ilyen gyorsan gépelni. Ha két ujjal is ilyen gyorsan gépelsz, nincs értelme megtanulni 10 ujjal gépelni, főleg, hogy amíg megtanulod, az kb. 1 év...
gépelni...
-
bambano
titán
A későbbi karriered szempontjából a legjobb dolog, ami érhet, hogy fősuli mellett dolgozol és amikor kilépsz az iskolából az életbe, be tudsz írni x év konkrét munkatapasztalatot és nem nullán indulsz. Ez az állítás nyelvfüggetlen. Teljesen mindegy, mit csináltál, a tény, hogy x évig munkahelyi körülmények között produkáltál, megfeleltél, az sokat jelent.
Szerintem érdemes c-vel foglalkozni, később is jól jöhet, amit akkor tanulsz. Nyilván csinálnál az elején sok hibát, hálózati forgalmat megtanulni kidebuggolni, hogy miben nyúltál mellé, az később értékes tudás lehet.
-
kispx
addikt
Egy programhoz többfajta tudást is fel kell használni. Mi a szakadék kiváltó oka?
Nyelv ismereti problémák?
Az adott függvénykönyvtárt nem jól ismered?
Magát az algoritmust nem érted?
Milyen dokumentációval rendelkező forráskódokat néztél? ... stb.Én Qt-s projektek közül az SMPlayer forráskódját néztem. (Egy frontt-end az mplayer videólejátszóhoz.) Nem nehéz megérteni a nagy részét, de nem a dokumentáció mintapéldája.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- SONY LCD és LED TV-k
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Nintendo Switch 2
- Milyen okostelefont vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- BestBuy topik
- Formula-1
- További aktív témák...
- QNAP TS-932X - 10 gigabites NAS - 5x4TB HDD + 4x400G SSD
- SPIRIT OF GAMER Race Wheel PRO 2 kormány minden tartozékával mekgímélt állapotban eladó!
- Playstation 5 Drive Edition 825GB (CFI-1116A), 6 hónap garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- Apple Watch Series 7 41mm NIKE GPS
- Acer Nitro XV340CKP WQHD 144HZ IPS KALIBRÁLT
- ÚJ Asus TUF Gaming F17 FX707 - 17.3"FHD IPS 144Hz - i7-13620H - 16GB - 1TB - RTX 4060 -3 év garancia
- Dell P2419H / P2419HC Full HD LED IPS 24" LCD monitorok
- Bezámítás! Lenovo Legion 5 17ACH6H Gamer notebook - R7 5800H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN11
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 11 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3027
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest