- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Fotók, videók mobillal
- Apple iPhone 17 - alap
- Rekordérdeklődés a Xiaomi hátsó kijelzője iránt
- Honor 400 Pro - Gép a képben
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
xxSanchez
őstag
Szerintem 70%-ban inkább gondolkodás a lényeg nem pedig a gyors gépelés. Sokkal többször kell tervezned, hogy mi lesz a következő lépés minthogy egyből elkezdenéd gépelni. Egyébként én mind a 10 ujjamat szoktam használni.
Jobb kisujj = Enter
Bal hüvelykujj = Space
Bal kisujj = Caps LockNekem ez az eredményem:
Egyik kép sem mostani, 1-2 hónapos lehet. Akkor annyira örültem, hogy elmentettem magamnak.
Én még mindig azon a véleményen vagyok, hogy attól nem fogsz gyorsabban végezni, ha iszonyatosan püfölöd a billentyűt.
-
modder
aktív tag
az elég durva, ha két ujjal így gépelsz, most kipróbáltam 10 ujjal és nem lett sokkal jobb, mint a tiéd. Gondolom annak ellenére, hogy nem tudsz 10 ujjal gépelni, már nem nézed a billentyűzetet ..ha néznéd, nem tudnál ilyen gyorsan gépelni. Ha két ujjal is ilyen gyorsan gépelsz, nincs értelme megtanulni 10 ujjal gépelni, főleg, hogy amíg megtanulod, az kb. 1 év...
gépelni...
-
bambano
titán
A későbbi karriered szempontjából a legjobb dolog, ami érhet, hogy fősuli mellett dolgozol és amikor kilépsz az iskolából az életbe, be tudsz írni x év konkrét munkatapasztalatot és nem nullán indulsz. Ez az állítás nyelvfüggetlen. Teljesen mindegy, mit csináltál, a tény, hogy x évig munkahelyi körülmények között produkáltál, megfeleltél, az sokat jelent.
Szerintem érdemes c-vel foglalkozni, később is jól jöhet, amit akkor tanulsz. Nyilván csinálnál az elején sok hibát, hálózati forgalmat megtanulni kidebuggolni, hogy miben nyúltál mellé, az később értékes tudás lehet.
-
kispx
addikt
Egy programhoz többfajta tudást is fel kell használni. Mi a szakadék kiváltó oka?
Nyelv ismereti problémák?
Az adott függvénykönyvtárt nem jól ismered?
Magát az algoritmust nem érted?
Milyen dokumentációval rendelkező forráskódokat néztél? ... stb.Én Qt-s projektek közül az SMPlayer forráskódját néztem. (Egy frontt-end az mplayer videólejátszóhoz.) Nem nehéz megérteni a nagy részét, de nem a dokumentáció mintapéldája.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- HP 14 Elitebook 640 G10 FHD IPS i5-1345U vPro 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3426, 95% Akkumulátor
- Xiaomi 12T Pro 5G 256GB // Számla+Garancia//
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight- 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen,,MS3434
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest