- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Yettel topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tyrus
csendes tag
Hegedüs:
Én talán tudok segíteni. Már 3 éve programozgatok 3D-s dolgokat.
Én a Visual Basic 6.0-t használom, mert egyszerű, viszont lassú.
Ha azt már tudod használni, akkor némi angol tudással simán meg tudsz sokmindent a DirectX SDK 8-ból (VB 6-ra is van).
Kell még hozzá némi 3d geometria-tudás. Nem tudom mennyire vagy benne a témában. Ha érdekel írj!
[Szerkesztve] -
Miracle
senior tag
ehh... játékot... vazz... az híresen könnyű. ha nagyon keményen ráfexel is 1 éven belül ne nagyon gondolj ilyen dologra. persze az egy év azt feltétlelzi, hogy carmack jelentéktelennek tűnjön melletted. na mindegy. először algoritmizálni kell megtanulni, meg elemi programokat írni. mostanában nem néztem ilyeneket könyvesboltban, nem tudok példát mondani, hogy milyen könyvet végyél, de egy kezdő PASCAL(nem delphi) jó lenne, mert azokban van valami kis nagyon elemi programozás-elmélet is, amivel kezdők elindulhatnak. és ha már pascalul úgy ahogy tudsz, akkor érdemes elgondolkozni C-n vagy c++on. de az még messzi van. sok sikert!
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Eredeti Xbox One játékok
- 0 perces RYZEN laptop, eredeti Win10! FullHD IPS / 12GB DDR4 / Samsung SSD! LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR!
- Eredeti Xbox 360 játékok
- Új INTEL LAMINAR RM1 (LGA1700/1851) nullperces, rézmagos hűtők! GAR/SZÁMLA! A LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR!
- AKCIÓ! DDR5 GAMER PC: Intel Core Ultra 7 265KF +RTX 3060Ti/3080/4060/4070 +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- Honor MagicBook 16 Ryzen 5 5600H 16GB 256GB FHD 144Hz
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB 500GB Radeon Pro 5500M notebook garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest