Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Magisk
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Ez lehet az Apple hajlítható telefonjának formája, mérete
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Telekom mobilszolgáltatások
- Huawei Watch D2 - nyomás utána!
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
martonx
üzenetére
ha kezdőnek való konfigot kért volna, vagy ha normálisat, vagy ilyesmit, akkor lehetne igazad, de ő szuper konfigot kért. A szuper konfig pedig egy rendes alaplap (minimum asus workstation), stb.
Anno (2011 elején) nézegettem szuper konfigot, egy 990x-es proc, x58a-s alaplap, rendes táp, 24 giga ram, rendes ház, rendesen kiperkált áfával nem állt meg fél millerből. plusz diszkek + videokártya + monitor.de egy 4770k proc most is 80 rugóról indul az árgép.hu szerint, a ws alaplapok 60-100k között, 16 giga ram 50-től, táp+ház talán megáll 40-ből, videokártya 50-től a csillagos égig, diszk 30-végtelenig. ez akkor se 80k, hanem 300-tól felfelé.
ez a szuper konfig. az általad javasolt i3-as meg az észszerű konfig. vagy vesz 60 rugóért egy használt t400-as gondolkodó asztalt, ami erősebb, mint amin én az első nagyobb programomat megcsináltam.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 48GB RAM 4TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 16e 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Rampage SHIVA Cooler Master 650W
- Honor 90 /12/512GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi