Hirdetés
- Óra vagy karperec? Egészségügyi mindenes!
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Fotók, videók mobillal
- 8000 nit, maradhat? A szaúdiaknál kezd a Honor 600 Pro
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Félő, hogy az okosszemüveg a szexuális zaklatók játékszere lesz
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
skoda12
aktív tag
válasz
tamas60
üzenetére
"A megrendelő mindig tudja mit akar." vs "Olyat akartunk futtatni crom, cron, clon... vagy valami ehhez hasonló ..."
Respect.
Nem olvastam el minden hozzászólásodat, de szinte biztos, hogy azért volt ennyi rossz tapasztalatod, mert olcsón akartad megúszni és nem a megfelelő embert bíztad meg, hanem a legolcsóbbat. Persze értem, hogy pl egy architect szintű programozó kiszámláz neked napi 50k-t és ez még csak egy fő bére, de az IT melókat nem fogod olcsón megúszni a minőség sérülése nélkül ...
-
shev7
veterán
válasz
tamas60
üzenetére
nem azt mondtam, hogy nem tudja, hanem azt hogy nem tudja ertelmesen elmondani. Ha ennyire rossz velemennyel vagy a szoftverfejlesztokrol engedd meg nekunk, hogy mi is ennyire rossz velemenyen legyunk a megrendelokrol, tudod amilyan az adjon isten...
Pl. te leirtad, hogy szeretnel negyzeteket elhelyezni egy nagy negyzetbe, mint valaki elottem mar ravilagitott ez a feladat roppant egyszeru ha tenyleg negyzetekrol van szo, es joval bonyolultabb ha teglalapokrol. Ne haragudj de amig nem tisztelsz meg azzal, hogy legalabb a feladatot pontosan/ertelmesen megfogalmazd miert is varod el hogy valaki megtiszteljen egy szemelyes talalkozoval ket odavetett felmondat utan...
Egy parhuzam, talan igy megerted mirol beszelek. Van a honlapod amit linkeltel. Te komolyan vennel olyan arajanlat kerot aki annyit irna az arajanlat keresbe, hogy "Mennyiert csinaltok nekem ilyen hoizet?"
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- Óra vagy karperec? Egészségügyi mindenes!
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen routert?
- Projektor topic
- További aktív témák...
- ÁR ALATT "RTX 4090" GARANCIÁLIS GAMER LAPTOP! - i7-13700HX, RTX 4090, 32GB DDR5, 1TB SSD
- Stellar Blade PS5 / 1x kijátszott / Alza vásárlás
- MSI MPG 271QRX QD-OLED 360Hz 1440p Gamer Monitor Garanciás 2027.12.03-ig
- Samsung Galaxy S23 Ultra 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 15 Plus 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- HP EliteBook 735 G6,FHD,13.3",AMD Ryzen 5 3500U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen1 munkaállomás - i7 10875H 16GB DDR4 512GB SSD Quadro T1000 4GB W
- Magyar, Aktiválatlan! Apple MacBook Pro 14! M3, 8GB, 500GB! BeszámítOK
- Apple iPad Air 2 (A1566) 64GB Wi-Fi Asztroszürke
- Lenovo T14 Thinkpad G3 WUXGA IPS i5-1245U vPro 10mag 16GB 256GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest