- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Fotók, videók mobillal
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
Code::Blocks-ot használtam korábban, az akkori auto-complete, túlságosan leegyszerűsített felület és kényelmi szolgáltatások (pl. akár az automatikus formázás, rendbeszedés, ami később rájöttem, milyen hasznos - nem kézzel kell babrálni) hiánya miatt aztán leszoktam róla.
NetBeans-t nagyon megszerettem, csak az ugye igencsak erőforrás-igényes (Java VM).
Visual Studio-t (szintén erőforrás-igényes) most ismét megszerettem, mióta tanuljuk a C#-ot, de amúgy sem volt vele nagy bajom. Igazából milyen "nem szabványos" szokásokra gondolsz?A vim-nek van auto-complete szolgáltatása? Ha igen, korrekt? Még nem igazán használtam, bár nem is nagyon vágytam rá.
Nem érzem magam attól hatékonyabbnak, hogy minél minimalistább felületen programozok.Rengeteg időt lehet spórolni a NetBeans és akár a VS kényelmi szolgáltatásaival. És nem érzem úgy, hogy "nem szabványos" kódokat írogatnék. Jó, mondjuk lehet, hogy full kezdőknek nem ajánlatosak ezek a fejlesztőkörnyezetek.
Mindenesetre nem az a legzavaróbb szempont számomra, ha még elviselhető módon, de mégis erőforrás-igényes egy fejlesztőkönyezet. Inkább legyen kényelmes, gyorsan, hatékonyan lehessen vele kódolni, igenis legyenek hasznos szolgáltatásai.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF A620M R7 7700 64GB DDR5 500GB SSD RX 6800 XT 16GB ZALMAN I3 NEO Seasonic 750W
- Eladó Apple iPhone 14 Pro 128GB Arany / 12 hó jótállás
- Csere-Beszámítás! Mint az új! PS5 Dualsense Edge Kontroller! Gari: 2027.07
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3060Ti / 32GB DDR4 / 512 M.2 SSD
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest