- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Érdekes eszközzel készül a HMD holnapra
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
pmonitor
aktív tag
válasz
sztanozs #19874 üzenetére
Most így hirtelen megnéztem ezt a a freac-ot. Az első problémája ez volt:
Error C1083 Cannot open include file: 'smooth.h': No such file or directory freac DLL
Meg még hiányolja a boca.h-t is. Egy kis ideig azt csináltam, hogy a neten megkerestem az ilyen nevű file-okat, de csak egyre több hibát ír ki. Szóval ezzel lehetne mit boxolni.
Azt nem értem, ha már fellövik a github-ra, akkor miért nem töltenek fel egy működő változatot? Ahol max. csak elgépelés van, de file-ok nem hiányoznak? Vagy akkor miért teszik fel úgy, hogy egy fényévre van a fordíthatóságtól?
Úgyhogy ezt feladom. -
pmonitor
aktív tag
válasz
sztanozs #19874 üzenetére
Öröm és boldogság. Az innen letölthető 3.100-as verzió fordul 32 és 64 bitesre egyaránt. És még működnek is.
A Itt beletettem az audioconv mappában.
És még jóval kisebb méretűek annál, amit a netről töltöttem le. A netről letöltöttek mérete:
32 bites: 412 K.
64 bites: 1441 K.A 3.100 as verzóval fordítva:
32 bites: 250 K.
64 bites: 320 KAzért érthetetlen, hogy ekkora különbségek vannak a file-ok között. Főleg a 64 bites esetében a 320 K vs. 1441 K nagyon durva különbség.
De a legfőbb, hogy sikerült egy 32 és 64 biten is működő forráskódot találnom/összeraknom.
Ezért imádom a programozgatást. Mert nagyon jó tud lenni, amikor valami működőt sikerül összeraknom. Most már lehet magát a kódot nézegetni. Hogy milyen elven működik.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Új Dell 5330 Latitude 13.3 FHD IPS Touch i5-1235U 4.4Ghz 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Nagyakkus, mobilnetes - Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 1000GB 13.3" FHD 1 év gar
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Bomba Ár! Fujitsu Celsius H710 - i7-2720QM I 4GB I 250GB I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest