- iPhone topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Elindult a One UI 8 a Galaxy A36-ra és A56-ra
- Újradefiniálja a Xiaomi 17, milyen egy kompakt csúcstelefon
- Telekom mobilszolgáltatások
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
martonx
veterán
Ez már kicsit filozófia, de egy k8s-ben futó számtalan instance (app server, queue, db server stb) nem felhő? Csak éppen nem publikus, hanem privát, és kell hozzá egy komoly üzemeltetési tudás és egy komoly szerver plusz storage?
A kezdő kollégának a felhőt javasoltam, ahol a legegyszerűbb a nagyoknál kezdeni, ráadásul ingyenes / filléres.
Aztán később ha ez érdekli, persze lehet saját felhőt építeni.
Szerintem nem mondtunk egymásnak ellent, amit kerülni érdemes, pont amit a kolléga akarna, az a klasszikus szerverrel (vps, virtual machine) bohockodás.
Kivéve, ha valakinek pont az a kattanása, hogy ezredfordulós megoldásokkal játsszon.
Szerintem.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- GARANCIÁLIS BONTATLAN MINDEN MACBOOK AIR M4
- Tyű-ha Lenovo Thinkpad X1 Carbon G8 Profi Érintős Laptop 14" -50% i7-10610U 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- AKCIÓ BONTATLAN GARIS IPHONE 16 PRO ÉS PRO MAX MINDEN SZÍNBEN ÉS TÁRHELLYEL 1 ÉV GARANCIÁVAL
- iPhone 17 Air - összes tárhely és szín bontatlan, viszonteladótól független 1év Apple garanciális
- iPhone 13 128GB midnight-black, független + extra tokok
- BESZÁMÍTÁS! MSI X370 R5 2600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 970 4GB Zalman Z9 Neo FSP 600W
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 6700K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- GeForce RTX 2060 (OEM HP) Garanciával
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Edge Prémium dizájn, AI-élmény a zsebedben 12/512 GB
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest