Hirdetés
- Kiderültek az Oppo Pad 5 Pro és Pad Mini főbb adatai
- Stylusszal érkezhet a hajlítható Huawei Pura X Max, AI-trükkökkel fűszerezve
- Hatalmas akkut és korrekt teljesítményt ígér a Vivo
- Memóriahiány és drágulás fékezheti a mobilokat, csökkentek a Q1-es kiszállítások
- Európába és a britekhez is megérkezik a Motorola Razr Fold, indul az előrendelés
- Yettel topik
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Félő, hogy az okosszemüveg a szexuális zaklatók játékszere lesz
- iPhone topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
kuyarashi
őstag
válasz
martonx
üzenetére
Nem hiszem, hogy sokan használják ezt a progit, de hátha máshoz jól jön.
HxD-ben a kimaradt karakter helyére kattintottam, utána az Edit > Insert bytes... megnyíló ablakában 01-et írtam a count mezőbe, majd alatta megadtam a kimaradt "d" betűhöz tartozó hexa kódot (64). Utána elmentettem, vagy exportáltam, de az *.exe mögé került egy további *.bak kiterjesztés is, amit -azt hiszem- manuálisan szedtem ki.
Most az indításkor felugró logóban már helyesen szerepel a városnév. A kérdés még az, hogy a szoftverből való nyomtatáskor is helyesen kerül-e majd a médiára a cím. Ez volt a fő probléma, de ezt nem tudom tesztelni, csak majd a helyszínen. Van még egy "logo.bd" fájl, amiben szintén helytelenül szerepel a cím. Valószínű, hogy azt is át kell majd írnom.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- HP ProBook 650 G5 - i5 8265U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- GAMER PC! Intel Ultra 245 / RTX 5070 / H810M-X WIFI / 32GB DDR5 / SSD 512GB / 700w! BeszámítOK!
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest