Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- TCL 50 NxtPaper 5G - átgombolom magam monokrómiába
- Huawei Watch GT - kimerülés, nem lemerülés
- Szárba szökkentek a pletykák a Galaxy Buds 4-es szériát illetően
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Az iPhone 17 gáncsolta el a Galaxy S26 Prót?
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Jim Tonic
üzenetére
Köszönöm a segítségedet!
Több iránnyal szemezek.
1. Ráfeküdhetnék a beágyazott fejlesztésre. Sajnos egyetem óta aktívan nem sok lehetőségem volt ezzel foglalkozni, tehát valószínűleg juniorként vennének fel most, de ha pár hónapig aktívan foglalkoznék vele egy mid levelre lehetne esélyem. Sajnos ez a legtöbb cégnél nem létező fogalom, van a junior meg a szenior szint.
A probléma, hogy szerintem ezen a területen hamar lenne bérplafon, 7 bruttó már az istencsászár kategória, ha jól látom.
2. Feleleveníthetném C++ tudásomat
3. Vagy arra építve nekifoghatnék inkább a C#-nak.
4. Esetleg tanulhatok valami újat, pl tegnap elkezdtem Python-t nézegetni, szimpatikusnak tűnik egyelőre.
5. Félig a szakmámnál maradva neki foghatnék LabView-zni. Tapasztalattal, NI vizsgákkal elérhető ott is a kívánt bérszint.29 éves vagyok (még 3 hétig), 4 éve végeztem. Nem a sok pénz keresése az egyetlen motivációm, de akinek családja van annak elég fontos.
Tapasztalataim szerint az öreg szakikat nem nagyon fizetik meg. Ahol eddig dolgoztam, az 50-60 évesek semmivel nem kerestek többet a 35-40 éveseknél. Ebből kiindulva minél hamarabb el kell kezdeni jól keresni, és mivel soká diplomáztam, máris hátrányban vagyok.
Most megelégednék 500 bruttóval, hogy szinten maradjak, de ha lenne olyan cég, ahol csak 450 lenne, de olyan tudást szedhetek fel, ami később kamatos kamattal visszaadja ezt a lemondást, az is jó lenne.
A bruttó 1m reményeim szerint mostantól kezdve 5 év alatt elérhető sok munkával, de kérlek javíts ki ha tévedek. A nettót talán 40 éves koromra lehetne célként kitűzni.
De nyilván a trendeket senki nem tudja előre, lehet, hogy valamelyik irányt kipécézi a szakma és szinte teljesen el fog tűnni, vagy egyszerűen felváltja valami más.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Konteó topic
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- BestBuy topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Háztartási gépek
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen okostelefont vegyek?
- Gyúrósok ide!
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- További aktív témák...
- Gamer PC Ryzen 7 5900X, RTX 3090 24GB, 32GB RAM, ARCTIC Liquid Freezer III hűtéssel BESZÁMÍTOK
- Gamer PC Ryzen 7 5800X, RTX 4070, 32GB RAM, BESZÁMÍTOK
- Logitech G923 True Force + Driving Force Shifter (PS5, PS4, PC) Eladó
- Gamer PC Intel i5-9600K, RTX 3070, 16GB RAM, NZXT Kraken hűtéssel - BESZÁMITOK!
- Playstation 5 lemezes 825GB CFI-1216A, újra fém pasztázva, 6 hónap garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- Oneplus Nord 2 5G 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3402, 100% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3271, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Red -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3678, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest