- Magisk
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Apple iPhone 5s - tud ujjat mutatni
- Yettel topik
- Fotók, videók mobillal
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
opr
nagyúr
válasz
K1nG HuNp #10510 üzenetére
Hat, kit mi.
Altalaban az analizis, linearis algebra, formalis nyelvek nevu virusokhoz kotheto a halalos aldozatok minimum 70%-a. Talan meg az algoritmusok, bar az nagyon konnyu, ha jo a gyakvezed es ertelmes peldakat tud mondani a mikor-mit-miert-hogyan-mivel-miben kerdesekre.
Ezen felul mondjuk 10% siman a lustasag aldozata lesz, a maradek meg szepen eloszlik a kreten, soha-a-budos-eletben meg egyszer nem fogod latni tipusu targyak kozott.
Illetve van par szazalek, aki ugy jar, mint en, es ki se tudja deriteni, hogy el tudna-e vegezni ha akarna, mert ugy hozza az elet, hogy az egyetem vege elott el kell kezdenie dolgozni. Hala az egnek en nem (csak) az egyetemen oktatott dolgok tanulasaval, bulizassal es rezbaszassal toltottem az idomet, hanem programozni is megtanultam egy alap-kozepes junior szinten, amig ott voltam.Ja, es hogy a szazalekok melle konkret szamokat is kapj: Nalunk ha 500an kezdtek, es ebbol 30 a vegen kapott papirt max egy ev csuszassal, az mar egy eleg jo evfolyamnak szamitott. Ez konkretan 2005, ELTE, progmat (5eves, meg nem osztott kepzes). Ugyan az, mint a mostani proginf, csak kevesebb programozas, joval tobb es kemenyebb matek.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Magisk
- BestBuy topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- DOOM - The Dark Ages
- Autós topik
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Apple iPhone 5s - tud ujjat mutatni
- További aktív témák...
- HP 635 laptop eladó
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
- Honor X6b 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Apple Watch SE2 / 44mm / Midnight / Black Sport / Cellular (99%)
- Mint az ÚJ - Lenovo Legion 5 (Ryzen pro 6600H 16Gb 512Gb SSD) 2 ÉV GYÁRTÓI GARANCIA!!!
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
- AKCIÓ! MSI B550 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA MSI 650W
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon G8, i7-10510U, 16GB, 1TB SSD, 4K kijelző + WWAN (ELKELT)
- DUPLA XEON GOLD 6134!!! HP Z8 G4 LEGNAGYOBB WORKSTATION 64GB 2x8 mag 2x16 szál gamer, szerver, munka
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest