- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Megvan a Xiaomi 17 és 17 Ultra európai ára
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Google Pixel topik
- MIUI / HyperOS topik
- Motorola Moto G77 - kis motor, nagy karosszéria
Új hozzászólás Aktív témák
-
ZeUS2140
aktív tag
válasz
wassermann
üzenetére
Nekem is volt régebben egy ilyen vagy Siemens, vagy Compaq, vagy Dell (ilyen kis vackokat csinálgattam). Egy 450MHz- Klamath volt benne és annyi volt az overclock lehetőség, hogy találtam egy szitázatlan jumpert. Az volt a 100MHz, vagy 133MHz FSB.
Érdekes módin 133-ra állítva nem fik@zta a ramokat, mint az ilyen kis görcsök szokták... -
wassermann
addikt
Sajnos én is csak megerősíteni tudom az előttem szólót - két éve szereztem a családnak egy levedlett Fujitsu-Siemens szervert. Hiába néztem ki a PLL típusát, semmilyen módon nem hagyja magát húzni..
-
hobizoli
nagyúr
-
PowerMan
csendes tag
Most kaptam egy alaplapot (Opteron) aminek a bios-ában nincs tuning opció.
Kipróbáltam 1-2 progit (SoftFSB, Clockgen), de egyik sem hajlandó felismerni a PLL IC-t.
Tipusa:
ICS 0319
UA330652A
950402AF
Az építő jellegű savazós (minek opteront tuningolni???) megjegyzéseket mellőzzétek, ha lehet.
Tényleges segítségre lenne szükségem.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD I HDMI I W10 I Gari!
- Apple MacBook Pro 13 (2020) M1 8GB/256GB használt, megkímélt 90% akku (399 ciklus)
- ASUS VIVOBOOK S14 FLIP - 14"WUXGA Érintő - Ryzen 5 5600H - 16GB - 512GB - Win11 - MAGYAR - Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest