- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 17 - alap
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Fotók, videók mobillal
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- MIUI / HyperOS topik
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Hetekig bírják töltő nélkül a Huawei sportórái
Új hozzászólás Aktív témák
-
akz
csendes tag
Szia!
Szóval nem emlékszem már rá, hogy a procin voltak-e a lábak, vagy a foglalatban, de úgy rémlett, a procin, sőt, még most is úgy emlékszem. Ezért is ijedtem meg, hogy aztán már nem volt rajta láb.
A proci működött elég sokáig, sajnos a hűtőborda néha feszítette. Amivel addig nem is volt gond, amíg egyszer le nem szedtem a hűtőt. Persze, arra figyeltem,hogy jó orientációval tegyem vissza a processzort, próbáltam elindítani a gépet, mivel reménykedtem,hogy működhet (első körben nem láttam, hogy elhajlottak a lábak.). Az alaplapi diagnosztikai rendszer a memóriával kapcsolatban panaszkodott, miközben nem indult el. Próbáltam nem statikusan feltöltődve vacakolni a processzorral, alaplappal, áramtalanítottam, amikor próbálgattam visszaszerelni.
BGA tokozásos szakit? Tudsz ajánlani valakit? Az alaplapot akciósan, 40 ezer forintnál valamivel olcsóbban vettem, ennyire drága lenne a foglalatcsere? Otthon megnézem, megpróbálom közelebbről lefotózni a deszkát, pontosan mi a helyzet.
Köszi a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Revolut
- Hálózati / IP kamera
- Google Pixel topik
- Battlefield 6
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Apple iPhone 17 - alap
- Effektíve TKL méretűek a Corsair legújabb, numerikus paddal ellátott klaviatúrái
- Videós, mozgóképes topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900KF 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AMD Ryzen 5 5500 - Új, 3 év garancia - Eladó!
- AMD Ryzen 7 5700X processzor eladó /Garanciás/
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core i5-8400 használt, tesztelt.
- LG 77C4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3523
- Apple iPhone 14 Pro / Gyárifüggetlen / 128GB / 12Hó Garancia / 88% akku
- Magic Trackpad legújabb fajta, lightning csatlakozóval
- Eladó megkímélt Samsung A71 6/128GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest