Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
Új hozzászólás Aktív témák
-
akz
csendes tag
Szia!
Szóval nem emlékszem már rá, hogy a procin voltak-e a lábak, vagy a foglalatban, de úgy rémlett, a procin, sőt, még most is úgy emlékszem. Ezért is ijedtem meg, hogy aztán már nem volt rajta láb.
A proci működött elég sokáig, sajnos a hűtőborda néha feszítette. Amivel addig nem is volt gond, amíg egyszer le nem szedtem a hűtőt. Persze, arra figyeltem,hogy jó orientációval tegyem vissza a processzort, próbáltam elindítani a gépet, mivel reménykedtem,hogy működhet (első körben nem láttam, hogy elhajlottak a lábak.). Az alaplapi diagnosztikai rendszer a memóriával kapcsolatban panaszkodott, miközben nem indult el. Próbáltam nem statikusan feltöltődve vacakolni a processzorral, alaplappal, áramtalanítottam, amikor próbálgattam visszaszerelni.
BGA tokozásos szakit? Tudsz ajánlani valakit? Az alaplapot akciósan, 40 ezer forintnál valamivel olcsóbban vettem, ennyire drága lenne a foglalatcsere? Otthon megnézem, megpróbálom közelebbről lefotózni a deszkát, pontosan mi a helyzet.
Köszi a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 7 7800X3D - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Intel i5-9600KF 6-Core 3.7GHz LGA1151
- AMD Ryzen 9 3900X 12-Core 3.8GHz (64M Cache, 4.6GHz) AM4 Processzor
- Intel Core Ultra 5 235 14-Core (24M Cache, up to 5.00 GHz) LGA1851 OEM PROCESSZOR!
- Intel Core Ultra 7 265 20-Core (30M Cache, up to 5.30 GHz) LGA1851 OEM Processzor!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Jetblack Titán dizájn, 120 Hz AMOLED, AI Pro kamera
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3590, 100% Akkumulátor
- Új, Felbontott Bambulab A1 / A1 Combo! ÁFÁ-s! 1 Év garancia!
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest