Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Fenntartható, tartós kiegészítőket mutatott be a Fairphone
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
PROHARDVER! témák
IT café témák
Keresés
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gulumaci
tag
Sziasztok!
Lenne egy kérdésem, amire nem vagyok biztos a válaszban és nem szeretnék bakot sem lőni.
Nos, a helyzet: van egy amd-s konfigom egy x2 windsor maggal és nforce chipkészlettel. Ha én ezalatt lapot és procit cserélek erre: Brisbane magos x2, szintén nforce lapkakészlettel csak régebbivel, müködni fog a rendszer?
A chipkészletnél 98%-ig tuti, hogy igen, de a procinál már nem biztos. Amikor a notimba raktam merom helyett dothan magos procit nem problémázott.
Mondjuk az AMD proci driver segíthet.Igazság szerint win javítás nélkül szeretném megúszni.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF A620M R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RX 6700 XT 12GB ZALMAN I3 NEO A-Data 750W
- Dell Precision 5540 i7-9850H 16GB 512GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
- iKing.Hu - Motorola Razr 50 Ultra Midnight Blue Használt, karcmentes állapotban 12 GB RAM / 512 GB
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- LG 55C2 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest