- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Android szakmai topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
djyuri
őstag
válasz
Balint133
üzenetére
Kb 14 mega,de ha tudod,hogy hogy kell wap.hu-ra küldeni (ugyanis megváltozott) ,akkor ott még vagy 20 mega van.
A 46k-ra meg azt mondom,hogy télleg sok,de mára úgy beleszerettem a házamba,hogy ihaly. Naon teccik (mindenkinek) és nagyon jól hűt meg minden. Elférek benn úgy ahogy kell. Dizájnos! (szerintem)
Ez a haverom,aki scennel,ez nem norma teljesen. Beszkennelte 560megába a négy képet. Na ezt hogy küldjem el. Próbálom kiscreenshotolni belőle,de a winfosom total errert ír ki rá.
Na bazz,majd ma átmegyek hozzá,azt megcsinálom én magam. Éjjel fent lesznek a képek. Boccs a késésért.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- Gaming notebook topik
- Star Trek
- Sorozatok
- MWC 2026: Megérkezett a Xiaomi Pad 8 sorozat
- Mini-ITX
- Linux kezdőknek
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Intel Core i9 13900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Intel Core i9 11900KF 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Intel Core i7 4770K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Eladó egy AMD Ryzen 5 7600 processzor
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 7900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8GEN I 8-16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! ASRock Formula OC RX 6900 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Dell Latitude E6410 i5 M560, Nvidia NVS 3100M 512MB GDDR3, 4Gb RAM, 250GB HDD, jó akku, számla gar
- ÚJ ELEKTROMOS ROLLER és EBIKE 2/3 ár alatt, CSERE IS!!! a és e-bike dobozban, 1 év gar.:
- 27% - LG UltraFine 27UP650K-W IPS Monitor! 3840x2160 60 Hz
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest