Hirdetés
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Nagyon jól néz ki a Nothing Phone (3a) limitált kiadása
- A középkategória egyik legjobb vétele - Dreame L40 Ultra AE
- Kiegészítőkkel készül karácsonyra a Xiaomi
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Balint133
aktív tag
válasz
hummerdikk
üzenetére
Ok benézek! Szal ne plexiből! Hm ez elgondolkodtató!
Szal polikarbonból? Az joban álja a sarat vagyis a vizet? Mindegy ha te mondod akkor polikarbon!
Szal vízhűtés topik! Amúgy kössz a segítséget!!!!
-
djyuri
őstag
válasz
hummerdikk
üzenetére
Szép a kicsike. Gratula. De nem modok jót az ilyenekről csak annyit,hogy szépek.
Lásd előző hsz-em. De tényleg szép!
Amúgy uv aktív csöveket én is kerestem,de kéket sehol nem kaptam,így maradt az átlátszó. Majd veszek bele színezőt.
A hőfokot nem sok értelme van belőni,de mindenképpen én is javaslom.
Sajna azt már észrevettem,hogy előb kapcsol le egy alaplap a hirtelen hőkitöréstől és ventillátor megállástól,mint a viszonylag lassúnak tekinthető túlmelegedéstől, vagyis a pumpák leállása miatti felmelegedéstől.
Nekem több esetem is volt rá,hogy elfelejtettem a pumpákat bekapcsolni és szerencsére (ez nem szerense,hanem pénz kérdése) a házamban van beépített hőfokfigelő és jelzett,akiro a beállított max40 fokot elérte a blokk teteje és én azonnal (nyugisan) reagáltam rá és bekapcsoltan a pumpákat.
Eredmény: ----egy-két másodperc alatt 18 fokos lett a blokk teteje. Szal egyenlőre én ennyit tudtam tenni. De már keresek olyan progit,ami figyeli a proci hőfokát és pl 50 foknál lekapcsolja a tápot azzonnal. Nem érdekel az el nem mentett munka,mert a proci általában drágább,mint a munka,amit csinálok.
De amúgy adok egy UPP-ot a kérdésedhez,hátha van valakinek ötlete.
Új hozzászólás Aktív témák
- EAFC 26
- Hobby elektronika
- Synology NAS
- Direct One (műholdas és online TV)
- A részvénypiacot is kilőné az űrbe a SpaceX
- Milyen légkondit a lakásba?
- Steam topic
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- További aktív témák...
- Intel Xeon E5-2600v4 processzorok készleten 2680v4,2683v4,2697v4,2697Av4(áfás számla, 2 év garancia)
- AMD Ryzen 7 7800X3D - Új, 3 év garancia - Eladó!
- i7-840QM processzor (4 mag, 8 szál, 1,87-3,2 GHz, 8 MB cache) - csomagküldés 1070 Ft-tól
- Intel Core i9-9900K 8-Core 3.6GHz (16M Cache, up to 5.00 GHz) Processzor!
- AMD Ryzen 3 PRO 2100GE 3.2GHz + GYÁRI HŰTŐ
- új SteelSeries Arctis GameBuds fülhallgató
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB RAMPAGE Shiva Cooler Master 750W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R7 8700F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6800 16GB Zalman Z1 Plus Cooler Master 750W
- Spirit of GAMER!! Lègy a játèkok URA
- Bomba ár! Dell Latitude 7330 - i5-1235U I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Szal polikarbonból? Az joban álja a sarat vagyis a vizet? Mindegy ha te mondod akkor polikarbon!