Hirdetés
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Netfone
- Sok földi jó került a Redmi K90-be is
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Miért fárad gyorsabban az iPhone akku, mint az androidos?
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Örömhír: nem spórol Európán a OnePlus
- iPhone topik
- Amazfit Helio Strap – képernyőmentesen
Új hozzászólás Aktív témák
-
djyuri
őstag
válasz
Balint133
üzenetére
Először a tápra válaszolok,mert az maradt meg a fejemben:
Én pesten vettem a aqua-ban (wesselényi utca) .
Amúgy ne bilincsekkel csináld,mert nekem is orba-szájba folyt tőle a víz mindenhol. Sima gyorskötözővel csináld.
És elégy ha veszel egy 5 lityós fagyállót az auchan-ban és belelógatopd a csöveket és hidd el,hogy több órára elég a folyadék hőhűtése. (nekem alapon a northwooddal 9.5 óra alatt volt 39 fokos a víz.
Persze ha játszottam,akkor két óra alatt 40 fokos lett. De most,hogy van két kocsihűtőm,így egyszerűen nem bírom 30 fok fölé vinni,pedig nem fújom.
Ráadásul még ki se raktam az egyiket a külső falamra. Szal HHÚÚ de jó,hogy nem a fórumról ajánlott radiátorokat vettem.
Szerintem figyeld a hőfokokat a húzásnál,hogy nehogy valami 60 fok fölé menjen,mert károsodás léphet fel.
Most offolok egy kicsit,mert mennek kell moddingolni a barátomhoz.
Nem hiszi el,hogy az a pumpa,amit vett az képes a ''szárazföldön'' működni és nem kell akváriumba tenni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mercedes topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Elektromos autók - motorok
- Tudományos Pandémia Klub
- Filmvilág
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core i7-8700 6-Core 3.2GHz LGA1151 Processzor!
- Intel Core Ultra 9 285K - Új, Gari 2028.08.05. -ig - Eladó!
- Intel i5-9600KF 6-Core 3.7GHz LGA1151
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Nyugdíjazott laptopok :) Ingyen Foxpost!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 256 GB-100%-3 hó gari!
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 512GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3684, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest