- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Apple Watch
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- MWC 2026: Részt vesz a Vivo, megmutatják az X300 Ultrát
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
IHSSMV
csendes tag
Sziasztok!
Segítség kellene!
Az alaplapból kivettem a processzort(E5200) a hűtővel. Előbb a hűtőt, aztán a processzort. Portalanítottam a ventilátort. Majd pár nappal később visszatettem ugyanúgy a processzort és rá a hűtőt. A gép csak egy másodpercre indult el. A táp ventije és proci ventije is felpörgött egy pillanatra. A foglalat lábai nem sérültek meg, bár a ventilátort eléggé le kellett nyomnom, hogy bepattanjanak a lábak. Az alaplap így megnyomódhatott a hajlástól. Aztán kivettem az egészet. Proci nélkül beindult a gép, felpörögtek a winchesterek és ment de mivel nem volt proci, ezért más nem is történt. Aztán megint visszatettem a procit és ugyanaz mint fentebb.
A kérdés, hogy mi lehet a gond. Remélem az nem baj, hogy a táp esetleg áram alatt volt a proci ki-betételekor? Esetleg az alaplap sérülhetett a hajlástól? A proci meg mitől mehetett volna tönkre ha előtte jó volt.
Tippet vagy inkább konkrét megoldást kérek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dögrováson lévő Samsung telefonból még mindig csinálhatunk DeX-es minigépet
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kuponkunyeráló
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Milyen hangkártyát vegyek?
- iPhone topik
- További aktív témák...
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- AKCIÓ! BESZÁMÍTÁS! Részletfizetés 0% THM ÚJ RTX 5090 több típusban 3 év garanciával 27% áfával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Intel Xeon E5-2600v4 processzorok készleten 2680v4,2683v4,2697v4,2697Av4(áfás számla, 2 év garancia)
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! AMD Ryzen 7 9800X3D 64GB DDR5 RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5090 32GB GDDR7 1200W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest