- Apple iPhone 17 - alap
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Redmi Note 15 Pro 5G – a szokásosat?
- Netfone
- Légy kocka: ellesi a Huawei és az Oppo az iPhone 17 szelfitrükkjét
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Magisk
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
Új hozzászólás Aktív témák
-
IHSSMV
csendes tag
Sziasztok!
Segítség kellene!
Az alaplapból kivettem a processzort(E5200) a hűtővel. Előbb a hűtőt, aztán a processzort. Portalanítottam a ventilátort. Majd pár nappal később visszatettem ugyanúgy a processzort és rá a hűtőt. A gép csak egy másodpercre indult el. A táp ventije és proci ventije is felpörgött egy pillanatra. A foglalat lábai nem sérültek meg, bár a ventilátort eléggé le kellett nyomnom, hogy bepattanjanak a lábak. Az alaplap így megnyomódhatott a hajlástól. Aztán kivettem az egészet. Proci nélkül beindult a gép, felpörögtek a winchesterek és ment de mivel nem volt proci, ezért más nem is történt. Aztán megint visszatettem a procit és ugyanaz mint fentebb.
A kérdés, hogy mi lehet a gond. Remélem az nem baj, hogy a táp esetleg áram alatt volt a proci ki-betételekor? Esetleg az alaplap sérülhetett a hajlástól? A proci meg mitől mehetett volna tönkre ha előtte jó volt.
Tippet vagy inkább konkrét megoldást kérek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Bejelentették a Genigods: Nezha-t, a kínai mitológiára épülő akció-RPG-t
- Alkoholista nevelde
- Apple iPhone 17 - alap
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Samsung kuponkunyeráló
- BMW topik
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z370 i7 8700K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S2 TG CM 650W
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- iKing.Hu - Google Pixel 10 Pro 5G Porcelain AI-fotó varázs, Super Actua 120 Hz 128 GB
- darkFlash GR12 Darkstorm Blue/Green
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest