- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone topik
- Egyéves Gemini AI Pro a Google-től a magyar egyetemistáknak is
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- A ZTE sem maradt adós csúcstelefonnal
- Samsung Galaxy A33 5G - a három az majdnem öt
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Szerényebb kivitelben is elérhető a Realme GT 8 Pro
- Netfone
Új hozzászólás Aktív témák
-
djyuri
őstag
válasz
Balint133
üzenetére
Megmondom az őszintét.
Én annyira nem is szeretek tuningolni. Én inkább azt szeretem ha egy cucc alapból állati erős. Szal alapból tudja azt,amire gyártották.
Tehát én most a 3 gigás procimat nem fogom azért huzogatni,hogy picivel többet tudjon. Inkább veszek videókarit és kész vagy még memóriát..
Föleg az előbbit,mert a vertex árnyékoló hiánya már az agyamra megy,mert a mai napig tele van a világ olyan új játékokkal,amik elmennének egy gagyi gépen is,de mivel az indítómenüjébe be van építve egy olyan modul,ami ellenőriz egy-két paramétert a configodból és,hogy ha gyengébbet talál,akkor nem engedi futtatni.
Pedig a karimmal rengeteg mai kártyát lenyomok simán (nem az X800-asra gondolok),mert ez a játékok futtatásában és a tesztekben pontosan látható és közben az én karimon egy nulla játék,aminek csak a readmejében van ajánlva,.hogy vertex árnyékolással szebb a kép,akkor az már elsem indul a gépemen. De egy ratyi fx5200-ason pedig elmegy. Nem számít az,hogy azon a 10fps-t sem haladja meg,de azért inkább azon megy el,minthogy vertex nélkül nálam pl 50-60 fps-en.
Szal irgum-burgum a játéktervezőnek.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ!!! RITKASÁG! Microsoft Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 512GB OLED 120Hz Gar!
- Lenovo E490 Notebook i7/16/500
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- 142 - Lenovo LOQ (15IAX9) - Intel Core i5 i5-12450HX, RTX 4060 (ELKELT)
- Honor X6b 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest