- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Egy friss tanulmány szerint az AI-ban utazó cégek 95%-a csak elégeti a pénzét
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
Új hozzászólás Aktív témák
-
dokanin
aktív tag
Amúgy nagyon érdekes, ahogy keleten követik a mestert a tanítványok. Senki sem mer kilépni a sorból, senkinek sincs egy önálló gondolata és közben nem veszik észre, hogy akit követnek pont azért lett nagy, mert ő merte másképp csinálni. De persze a mester a követőit nem bíztatja már, hogy lépjenek a saját útjukra.
-
Ellenük is lehet fordítani, kiküldtek anno kiküldetésre egy hasznavehetetlen laptoppal a koreai ügyfélhez, dolgom nem volt, internet alig, ott kellett ülnöm napi 10 órát, jobb híján a koreaiak főnökével beszélgettem (ő is szobadísznek volt az irodában) nyelvészetről, kultúráról, ilyesmiről. Ugyanis amíg a főnökkel beszélgetek, nem zavarhatnak meg.
-
kalimist
aktív tag
-
Reggie0
félisten
Ez a koreai kultura resze. Felfele sosem szabad elmondani, ha gond van, meg kell oldani, ki kell talalni valamit. Masik vicces mania, hogy az idosebbet tisztleni kell es igaza van, meg akkor is, ha alacsonyabb beosztasban van. Ebbol szoktak igazan vicces szituk kialakulni.
-
E.Kaufmann
veterán
Erről eszembe jutott szegény anyukám, mikor hozták haza az új tévét a boltból még a rendszerváltás környékén, de még nem láttam, mit. Kérdezgettem, milyet vettek, erre azt mondta, valami orosz TV-t . Aztán meglepődtem, mikor megláttam a Samsung-ot
Lehet, hogy a vállalati kultúra alapján tényleg azok
-
GeryFlash
veterán
Csak a szoki. Elkepeszto az a Benny Hill show amit evek ota letol a S*msung gyartastechnologia szinten. Ez van ha a vallalati kultura olyan, hogy 0 felelosegvallalas, es hazudsz felfele.
Új hozzászólás Aktív témák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- A lemondást javasolja az Intel vezetőjének Donald Trump
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Apple MacBook
- TCL LCD és LED TV-k
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- A Google Gemini mentheti meg az Apple Sirit
- Milyen házat vegyek?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- További aktív témák...
- Apple iPhone Xs Max 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2137
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest