Hirdetés
- Apple iPhone 17 - alap
- Kompatibilis lett az Android Quick Share és az Apple AirDrop
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- A középkategória egyik legjobb vétele - Dreame L40 Ultra AE
- Erőpróbán a Samsung Galaxy A57, és úgy tűnik, visszatér az A70-es sorozat
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Arany-fekete színben is elérhető a profi dínó
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
Új hozzászólás Aktív témák
-
GombócArtúr
senior tag
Bios reset után megoldódott a probléma! hurrá!
-
GombócArtúr
senior tag
mostmár csökkentett módban sem indul el... csak a kurzor villog a bal fölső sarokban

ha rádugom ma gépre a 19''os monitorom akkor fog menni vajjon?
vagy ha vga-t cserélek benne? -
GombócArtúr
senior tag
légyszi segítsen valaki, nagyon fontos lenne ma 4 óráig működésre bírni a gépet...
-
GombócArtúr
senior tag
A történet: kaptam egy 14''os analóg monitort, kipróbáltam a szüleim gépében, amire szintén egy 14''os analóg monitor van kötve 800x600x32bit felbontásban. Az a monitor amit rákötöttem nem működött így, vagyis csak a winxp bebootolásáig jutott el, az asztal már nem jelent meg. Aztán kikapcsoltam, visszadugtam a régi monitort, átállítottam 640x480ra, kikapcsoltam megint, és így már ment a frissen szerzett monitorral is. Aztán kiváncsiságból átállítottam a windowsban a felbontást ismét 800x600ra, így ismét nem működött. Utána működés közben rádugtam a régi, eddig is használt monitort, kép nem volt ekkor sem.
Innentől kezdve pedig az idáig is használt monitorral csak csökkentett módban tudom elinditani a számitógépet, mert a winxp lógó eltünése után (amikor már az asztal kéne megjelnjen) eltünik a kép és nem tudok semmit csinálni.
Hiába van csökkentett módban 640x480ban a felbontás, hiába csinálok bármit nem indul el.
Segiccség! én már nem tudom hogy mit csináljak...
Új hozzászólás Aktív témák
- Gombászkönyvek egyben
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro Max Stílusos erő, Pro kamera rendszerrel! 128GB - 3 hónap gari!
- Honor 200 Lite / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10500T 16GB DDR4 512GB SSD RX 5500 XT 8GB Zalman T4 Plus Chieftec 600W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R7 8700F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6800 16GB Zalman Z1 Plus Cooler Master 750W
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest