- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Új színváltozatot kapott a Redmi Note 14 Pro+ 5G
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Megmutatta erejét a Honor 400 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
atenza
senior tag
válasz
IRON STORM #3964 üzenetére
Elvileg nincs, mert ez a sima változat, nem a deluxe, így csak 4 sata port van rajta...
Még anno a winyóval is volt problémám, mert win telepítés közben lefagyott mindig, és elég sokat szenvedtem, mikor rájttem, hogy a bios-ban a winyónál lévő sata kezelés opciót kell átállítani auto-ról large-ra.... Próbálgattam most ezt is, de nincs változás :S -
atenza
senior tag
Nekem egy Pioneer 216D-nem akar működni, a probléma oka pedig gondolom az h sata csatlakozós...
Az alaplapom, asus a8n-sli tudja kezelni a sata-t, most is sata2es winyó van benne, de valamiért nem akar működni az író.
Amint csatlakzotatom, a usb-s billentyűzetet boot-alatt kikapcsolja, win-be meg ha vmilyen dvd-t v cd-t szeretnék beolvasni vele, akkor lefagyasztja a rendszert. Everest meg az eszközkezelő is látja redndesen, de valami oknál fogva nem működik...
Bios-t frissítettem, így se jó. Kipróbáltam egy újabb alaplappal, azzal működik tökéletesen...
Van valami megoldás a problémára? Próbáltam Biosban állítgatni, de nem hozott eredményt :S
Új hozzászólás Aktív témák
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL Thunderbolt Dock - WD19TB modul 02HV8N (ELKELT)
- Üzleti Fujitsu Lifebook u7510 15,6" FHD IPS 2021/08. havi gyártás
- AKCIÓ! MSI Z690 i7 12700K 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Phanteks P600S Cooler Master 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest