- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Edge 70 Fusion: új renderek, több szín és részletek a specifikációt illetően
- Végre hivatalos, mikor lesz az S26 hivatalos
- Telekom mobilszolgáltatások
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Google Pixel topik
- OnePlus 15R - régen minden jobb volt
- Beletenyerelnek a memóriaárak a mobileladásokba
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Új hozzászólás Aktív témák
-
dudika10
veterán
Segítséget szeretnék nyújtani azoknak, akiknek fejhallgatójuk, fülhallgatójuk elromlott, nem találnak megfelelő audiokábelt, vagy egyedit szeretnének. Más problémákat is lehet, hogy meg tudok oldani, bármivel lehet keresni.
Elérhetőség
Kulturált formában, privátban lehet megkeresni. A privátok átfutási ideje általában <16 óra. Ha nem kapsz választ ennyi idő alatt, és az adatlapomon látszik, hogy be voltam jelentkezve, írj ismét nyugodtan.Átvétel
Személyes találkozó feltétele a telefonszám csere.
A Kőbánya-Kispest - Corvin negyed - Petőfi híd budai hídfő útvonalon lehetséges személyes átvétel reggel/délelőtt, ezen kívül előre egyeztetve délutánonként/esténként a 17. kerületben, egyébként szintén előre egyeztetve postán. Nem várok senkire, aki nem ad telefonszámot, vagy nem veszi fel, pontosabb információk mindenkinek személyre szabva privátban.Bevizsgálás
A bevizsgálást magam végzem és teljesen ingyen. Az anyagköltségről és a várható változásokról privátban tájékoztatok mindenkit ha az eltér az eredetileg megbeszéltektől, majd rábólintás után készül el a termék.
Javíthatatlan termékek is vannak sajnos. Ezeket nem feltétlenül tudom kapott állapotban visszaadni, ugyanis a hibafeltárás nem mindig reverzibilis folyamat. Ezt mindenki vegye figyelembe. A félig-meddig működő termékből lehet működésképtelen (persze ez a ritkábbik eset és általában már előre jelzem).Határidő
A hibás készülékeket szabadidőm függvényében javítom, az 1 naphoz igyekszem tartani magam általában, de mivel mostanában nincs túl sok időm, ezért ez tolódhat. Erről is mindenki kap pontosabb infót privátban.Munkadíj
Konkrétan nem szabnék meg munkadíjat, mivel alapvetően nem boltnak szánom.
Az anyagköltséget a vevő állja, azon felül mindenki úgy fizet, ahogy szeretne/tud.Garancia
Az általam elkövetett hibákra van, ha az én saram a hiba, akkor én állom az újbóli javítás költségét. A kábelszakadás nálam sem garanciális probléma.
Azt, hogy mi garanciális és mi nem, azt én döntöm el, tehát valamennyi bizalom szükséges ez esetben.Referencia
Nem linkelgetnék referenciát, aki akarja, megtalálja a piros pontjaimat és az eddigi üzleteimet. Korrektségemre azt hiszem eddig nem volt panasz, célom, hogy ezt továbbra is megőrizzem. Ha valaki nem bízik bennem, akkor mindkettőnknek egyszerűbb, ha nem is keres.Szabály:
Egyre gyakoribb az a helyzet, hogy megérkezik hozzám a fül/fejhallgató, megcsinálom, szeretném visszajuttatni, de a tulajdonost egyszerűen nem tudom elérni.
Ezentúl ha valaki 1 hónapig nem jelentkezik a cuccáért, akkor el fogom adni, fel fogom használni, ki fogom dobni. 1 hónapig lehet rajtam keresni mindent, utána nem.
Új hozzászólás Aktív témák
- MasterDeeJay: Sikeres CoffeeTime modok
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- Norton védelmi programok (NAV & NIS & N360)
- TCL LCD és LED TV-k
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Edge 70 Fusion: új renderek, több szín és részletek a specifikációt illetően
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 7000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 10400F / GTX 1660Ti / 16GB DDR4 / 512 Nvme SSD!
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs