Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • mcsabee

    senior tag

    Jelenleg a Daiblo II v1.13c patch fut a Battle.neten.

    Alapok

    Első és legfontosabb, ha kíváncsi vagy arra, hogy az adott patchek mint változtattak, akkor abban a könyvtárban, ahova a játék fel lett telepítve, megtalálod a "patch.txt" fájlt, oda le van írva minden változtatás.

    A hivatalos oldalon, az Arreat Summiton, mindent megtalálsz, ami item, quest, rúnaszó, vagy épp Horadric Cube recept, ha valamit nem tudsz a skillekről, vagy gyakorlatilag akármiről, akkor keresd először fel ezt a lapot, ez a Diablo-zás alfája és ómegája.

    Trade

    Tradelni kétféle képpen lehet, vagy in-game, tehát játékon belül, vagy pedig külső fórumon, a legismertebb ilyen, a D2jsp.org. Ezen belül, az International Forums részben található a Magyar névre keresztelt alfórum, ahol teljesen magyarul lehet beszélgetni a Diablo-ról és természetesen egyéb témákról. Első utad a Szabályokat ismertető topicba vezessen, majd pedig látogasd Sticky-t is.

    Ha az alapokkal tisztában vagy, akkor irány a realmed és core-od szerinti alfórum, ahol tudsz tradelni, Forum Gold ellenében, illetve a barter is lehetséges.

    Karakter buildek

    Magyarul itt találhatsz pár leírást, míg angolul erre kell keresgélned, az angol fórumtémában jóval több anyagot találsz.

    Kezdésnek ennyi elég, ennyi infóval már könnyen elindulhatsz, érdemes kiismerni a JSP-t, nem csak az üzletelés miatt, de sok-sok segítséget olvashatsz szerte a topicokban, hisz van price check fórum (ahol ugye a tárgyaid tudod felbecsültetni), de akár duel ligákba is beléphetsz, ha ehhez van kedved.

    Stay a while and listen...

Új hozzászólás Aktív témák