- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Megérkezett a Samsung Galaxy A37 és Galaxy A57
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Motorola Moto Watch – még nem teljes a kör
- iPhone topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Telekom mobilszolgáltatások
- Hivatalos: ekkor mutatkozik be a vivo X300 Ultra, és így néz ki hátulról
Új hozzászólás Aktív témák
-
TG-MV
újonc
Sziasztok, egy kis segítségre lenne szükségem!
Van egy LG OLED 65C9PLA tv-m, aminél a következő problémát tapasztaltam: HDMI bemeneten a forrást felismeri, de nincs jel. A bemenetre egy HDMI 4K extenderen keresztül csatlakozik egy videó kamera rögzítő ( DVR ), aminek a képét szeretném megjeleníteni a TV-n. Közvetlen HDMI kábel nem megoldható a vezeték hosszúsága miatt. Ez a tv beüzemelésekor működött, mert a régi tv csatlakozóit az újhoz csatlakoztattam. Felismerte és ment. De az egy full hd extender volt, amit kicseréltem 4K -sra. A csere után már nem volt jel - régivel sem. Kipróbáltam az extender-t 2 másik készüléken és működik. Sőt extender-t is cseréltem egy másik gyártóéra és az én TV-men az sem ment, de másikon igen. Próbáltam másik eszközt csatlakoztatni az extender-hez pl. egy apple tv 4k-t, aminél a TV felismeri, hogy egy apple tv lett csatlakoztatva, de jel nincs. Ami fura, mert vagy van jel vagy nincs, de akkor meg hogyan ismeri fel az eszközt? Új HDMI 2.0 kábeleket is próbáltam. Próbálkoztunk beállítások alaphelyzetbe állításával 2x is, minden csatlakozót kihúztunk, újraindítottunk, de semmi. Az LG support javaslatára a HDMI deep color beállítást is próbáltam ki és be kapcsolni, de egyenlőre semmi nem oldotta meg a problémát. Végső próbálkozás pedig a HDMI eszköz beállítás volt, ahol PC, egyéb eszköz stb. beállításokat is változtattam. Úgy olvastam a neten, hogy HDMI felismerési probléma elég gyakori eset, de konkrét megoldást nem találtam rá. Van esetleg valakinek ötlete vagy megoldása a problémára? Nem tudom, hogy a HDMI beállításokat hogyan lehet egyébként szerviz vagy más reset-tel újraindítani.
Segítségeteket, ötleteket előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Robotporszívók
- PlayStation 5
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Videós, mozgóképes topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Óvodások homokozója
- NvidiaRTX: Xiaomi Electric Scooter 6 Max: Az első rollerem
- További aktív témák...
- Sony PS3/PS4/PS5 és kézikonzolok Okosítása és Szoftveres szintű javítása - MÁR 13.00-S PS4 IS!
- Lenovo X1 Nano 907 Gramm Core i7 1180G7 16Gb Ram 512Gb NVMe Boltból Garanciával Számlával
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16G 256GB 1 év garancia
- iPhone 12 Pro 128GB 100% (3hónap garancia)- ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest