Hirdetés
- iPhone topik
- Sony Xperia 5 IV - házon belüli siker
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- VoLTE/VoWiFi
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Yettel topik
- Redmi Note 11 és 11S - biztos alapra jobb építeni
Új hozzászólás Aktív témák
-
ahavasi
tag
Emberek, találtam megoldást a külső hangszóró folyamatos hangerőváltozására.
Annyi az egész, hogy ha frissítetted a gyári szoftvert, csinálsz egy Clear eMMC-t a gyári recovery-ben, (CWMben is működik biztos, de én a gyárival csináltam) természetesen minden visszaállítódik a gyárira.
recovery-from-boot.p-t ha átnevezted a CWM miatt hogy ne töltse vissza az eredeti recovery.img-t, azt nem fogja bántani.
Talán a kamera is mintha egy leheletnyivel jobb volna, de nem vagyok biztos benne
-
ahavasi
tag
-
ahavasi
tag
Hali!
Nálam is ugyan ez a jelenség. fülessel nem csinálja.
Véleményem szerint frimware bug, remélhetőleg javítják. írtam a prestigionak emailt erről a problémáról, és a multi touch bugról is, azt a választ kaptam hogy már dolgoznak egy új frimware-en. hogy javítják e ezeket, hát remélem.Esetleg te is írhatnál nekik, hátha ösztönzi őket a sok visszajelzés

Üdv
-
ahavasi
tag
Hali! Én is tulajdonosa lettem ennek a csúcskészüléknek.
Szerintem megérte az árát, pár apróság kifogásolható, de alapjában véve szerintem ennyi pénzért jó vétel.
ennyi pénzért sehol se találtam ilyen hardverrel rendelkező telcsitKérdésem volna; root-olással kb mennyi ram szabadítható fel?
másrészt; rom-ot talált rá valaki? én sokat keresgéltem de semmi.talán a legzavaróbb hibája a telefonnak az érintőképernyő. normál használatnál finoman és jól működik, de játékoknál nálam bugos egy kicsit. főleg fps játéknál zavaró, ha két ujjamat használom, és aztán az egyiket felengedem, a másik ujjamat egypillanatig nem érzékeli. Sok játéknál ilyenkor alaphelyzetbe áll az irányítás, ha nem statikus a virtuális gomb. (remélem érthető
)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- iPhone topik
- Tesla topik
- Nem tetszik a PC-gyártóknak az Xbox új iránya?
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- E-roller topik
- A fényes siker is lehet szög a koporsóban: gondban a MacBook Neo gyártása
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Akciós áron eladó HP Dragonfly G3 /I7-1265U/32 GB/512B SSD/13,5"/FHD+/400nit/Touch
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 15 Pro 128 GB Blue Titanium 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3781
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest