- Google Pixel topik
- Milyen GPS-t vegyek?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor 400 Pro - gép a képben
Új hozzászólás Aktív témák
-
Oriza T
csendes tag
akkor marha gyorsan vidd vissza, hogy időben kapjál másikat.
most nézem az edigital azt írja, hogy raktáron van nekik, de az üzletekben 2 nap az átvétel.más.
mondtam már hogy új nekem ez az android dolog.
az ígért 5 GB ingyenes felhőszolgáltatást hogyan, melyik programmal tudom igénybe venni? meg amúgy aki használja, a mindennapi életbe mire használjátok?letöltöttem az "Ingyen könyv" alkalmazást és bizony sok-sok olyan képregény van ott, ami megdobogtatja a szívem. viszont nem jeleníti meg a tab. mit töltsek le hogy tudja olvasni, ill. látni?
-
Oriza T
csendes tag
No, most este sikerült lefagyasztanom a gépet. Valószínűleg túl hamar tettem rá a pendrive-ot és nyitottam meg a Total Commandert, mert úgy maradt. Semmire nem reagál.
Próbáltam resetelni egy gémkapoccsal, de nem reagált, gyakorlatilag nem éreztem hogy benyomnék bármilyen gombot is abba a lyukba.
max az jutott eszembe, hogy várom míg lemerült. szerintetek? -
Oriza T
csendes tag
Köszönöm a segítséget!
megnéztem a legutóbbi lemerülés előtt én is a merülési grafikonomat. nálam is tapasztalható volt kb felénél egy hirtelen esés. de amúgy a 4-5 óra közötti használat továbbra is áll, attól függően mire használjuk.
ahogy így olvasom a hozzászólásokat, áldom az eszemet, hogy időben megvettük!
-
Oriza T
csendes tag
Sziasztok!
én is az extrémnél vettem karácsonyra, de azóta is nyúlik a tesztidőszak...
4-5 órát bír nálunk az akksi vegyes használattal (azaz wifi, játék -nem 3D-, képregény)
a mi igényeinknek egyenlőre ez tökéletesen megfelel, de mivel még ismerkedünk, így nem teljes a kép.nekem új dolog ez az android, most ismerkedem vele.
a pendirve-ot hogyan lehet szabályosan leválasztani?
a főoldalról hogyan tudom eltüntetni a galéria "izelítőt"? mert marhára idegesít hogy bedobja oda a feltett képregényeket is és nem feltétlenül akarom hogy bekapcsolás után a gyerekem azt nézze hogy a Megtorló éppen fejbe lő valakit...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB THERMALTAKE Core V21 Enermax 650W
- Kingmax 1x2GB DDR2 800 RAM eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest