- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Tesztpadon a One UI 8.5
- Megjelent Magyarországon a Redmi 15C 5G
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
-
Mobilarena
Prestigio Multipad 7.0 HD+
Új hozzászólás Aktív témák
-
Razide
csendes tag
Van egy 3970B masinám, szerintem nem nagyon különbözik a topic témájától. Ha egy HDMI kábellel összekötöm egy fullHD felbontásra képes monitorral, akkor is marad a gyári 1024-es felbontása. Annyit tudok csak állítani, hogy dual display legyen-e vagy nem. Most néznék egy FullHD filmet, de ha downsample-eli 1024-re, akkor adtam a szarnak egy pofont. Más fórumokon azt írják, hogy elő kéne jönnie egy menünek, ahol be tudom állítani a felbontást, de itt sehol semmi.
Egyébként nekem nem stabil a masina, rootolni kellett és feltenni rá a Titanium Backupot, időzített mentésekkel, mert időnként előjön, hogy mindenféle google process megáll, és a hibaüzenetektől nem lehet csinálni semmit, minden app kifagy, reboot sem segít. Ilyenkor recovery menüben ledúrom a cache és system partíciókat, felrakom a gyári firmware-et, megrootolom, felrakom a Titanium Backupot, és abból visszaállítok minden appot. Kéthavonta jó játék, de muszáj. Ja, és szokása, hogy ha standbyba teszem, akkor egy-két óra múlva néha nem lehet bekapcsolni. Sőt, bekapcsolva is marad, csak a képernyője nem kel életre, mert először hosszan nyomva a powert ki kell kapcsolni, aztán be tudom kapcsolni. Ha több ideig hagyom ilyen állapotban (pl. este standby, és reggel bekapcsolnám), akkor üresre is szívja az akksit. A reggeli WC-n ücsörgésnél pedig hasznos az olvasnivaló, hogy ne teljen unalmasan az élet, s nem akksit töltögetnék olyankor.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Tesztpadon a One UI 8.5
- Megjelent Magyarországon a Redmi 15C 5G
- BestBuy topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Diablo IV
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Pro Max / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Samsung Galaxy A32 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Odyssey G5 S27CG554EU 27 QHD 165Hz Ívelt Gaming Monitor 6 hó garancia Házhozszállítás
- Macbook Pro 2019 // i5 // 1TB // Számla+Garancia //
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest