- Szakított a OnePlus és a Hasselblad
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi Smart Band 8 - folyamatosan
- Mobvoi TicWatch Pro 3 - Wearzióproblémák
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
Új hozzászólás Aktív témák
-
Abris91
csendes tag
Sziasztok,
Én is egy Overmax SteelCore 10+ tulajdonos vagyok, és hát...... nem nagyon jött be a dolog. Folyamatos fagyások + nagyon rossz wifi, stbstb. Lényegetelen is.
Most én is vacilálok, hogy mit vegyek. Mivel az Overmaxomat egy bizonyos cégnél vettem, gondolom csak ott cserélhetem le. De ott csak PRESTIGIO MultiPad 10.1 Ultimate (PMP7100D_DUO) van, ami pedig nem a duo. Ergó van 1-2 kisebb különbség.
Szóval én is hajlottam egy ideig inkább a PRESTIGIO MultiPad 9.7 ULTRA DUO (PMP5597D_RF_DUO)-hoz, aminek jobb a procija+ aksija+ ips.
De azért előtte megnéztem, hogy milyen firmware updatek vannak hozzá. És hát lehet én vagyok nagyon béna, de egyáltalán nem találtam: link
Valaki tud ezzel kapcsolatban valamit?
Olvastam pár hozzászólással előrébb (43.), hogy 9.7-eshez nem lesz 4.1-es android. Erről tud-e valaki valamit?
Köszi szépen a válaszokat előre is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Szakított a OnePlus és a Hasselblad
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Milyen egeret válasszak?
- Hardverkiállítás a hónap vége felé közeledve
- Linux kezdőknek
- TCL LCD és LED TV-k
- Reklámblokkolók topikja
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Anime filmek és sorozatok
- Azonnali informatikai kérdések órája
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Pro 13 2024 M4 16GB/2TB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi Pad SE 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciaval
- Microsoft Surface Pro 9 i5-1245U 16GB 1000GB 1 év garancia
- "Szinte Új" iPad Pro 12.9 (3. gen) + Apple Pencil 2 + Smart Folio tok
- Óriástablet ! LENOVO Idea Tab Pro 12.7" 3K 144Hz + Pen+ Moto Buds, Üzletből, Gari 2027.9.01-ig
- ÚJ AKKU!!! Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
- HP 14 Elitebook 840 G7 FHD IPS i5-10210U 4.2Ghz 16GB 256GB SSD Intel UHD Graphics Win11 Pro Garancia
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- AKCIÓ! Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- Samsung Galaxy S23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest