Hirdetés
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- iPhone topik
- Yettel topik
- Gyorsabb lesz a tárhely, de drágább lesz a Nothing Phone (4a)
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Ismét az alsó polcot bővíti a Tecno
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kernel
nagyúr
Nem tapasztaltam ilyet, igaz nem is frissítettem, még egy októberi verzió van nálam.
A VLC más képet mutathat, de a kimenete másképp is renderel. Bár azt is lehet állítani.
PotPlayernél beállítottam kimenetnek az Overlay Mixert, ami ugyan lekapcsolja a Win7 Aero-t (csak a lejátszás idejére) viszont sokkal jobb képminőséget produkál a TV-n.
Sokáig bosszantott, hogy az egyszerű kínai DVB-T box kellemesebb, kontrasztosabb képet adott (a lejátszórész egyéb hiányosságaitól eltekintve), mint a Windows, ami viszont nekem sokkal praktikusabb a lejátszáshoz.
Jelenleg az overlay renderrel tudtam elérni, hogy most már olyan, vagy jobb képet látok számítógépről is, mivel így kimarad egy Windows réteg, megkerülöm ezáltal a Windows gamma-beállításának lehetséges problémáit is. A Windows gamma egyszerűen hatástalan lett, mióta a lejátszó nem a Windows GUI rétegre vetít, hanem közvetlenül a grafikus hardverre (driverre).
De ez lehet hardverfüggő is, nálam egy Intel integrált CPU/GPU üzemel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Humble szökevények 500-2500Ft
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest