- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Hamarosan körbefotózza a Google a Balatont
- Kis tárcsa kerül a nagy mellé a kameratelefonon
- Android szakmai topik
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kernel
nagyúr
Nem tapasztaltam ilyet, igaz nem is frissítettem, még egy októberi verzió van nálam.
A VLC más képet mutathat, de a kimenete másképp is renderel. Bár azt is lehet állítani.
PotPlayernél beállítottam kimenetnek az Overlay Mixert, ami ugyan lekapcsolja a Win7 Aero-t (csak a lejátszás idejére) viszont sokkal jobb képminőséget produkál a TV-n.
Sokáig bosszantott, hogy az egyszerű kínai DVB-T box kellemesebb, kontrasztosabb képet adott (a lejátszórész egyéb hiányosságaitól eltekintve), mint a Windows, ami viszont nekem sokkal praktikusabb a lejátszáshoz.
Jelenleg az overlay renderrel tudtam elérni, hogy most már olyan, vagy jobb képet látok számítógépről is, mivel így kimarad egy Windows réteg, megkerülöm ezáltal a Windows gamma-beállításának lehetséges problémáit is. A Windows gamma egyszerűen hatástalan lett, mióta a lejátszó nem a Windows GUI rétegre vetít, hanem közvetlenül a grafikus hardverre (driverre).
De ez lehet hardverfüggő is, nálam egy Intel integrált CPU/GPU üzemel.
Új hozzászólás Aktív témák
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z170 Deluxe Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 13 Pro 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- HP EliteBook 840 G7 14" i5 10210u, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 11900KF 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- HP ZBook Firefly G9 - 14" hibás kijelző, i7 1255U, 16GB RAM, Nvidia T550 4GB VGA, hiányos bill.
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest