- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Google Pixel 10a – évismétlés
- Garmin Venu 4 - a nagy ugrás
- iPhone topik
- Huawei P30 Pro - teletalálat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kernel
nagyúr
Nekem nem tűnt fel ilyen hiba, mindenesetre van most újabb verzió, tegnap jelezte a frissítést:
Mostanában igen meg vagyok elégedve ezzel a programmal, főleg mióta felfedeztem, hogy nálam alapból DXVA-módban dolgozik (Intel integrált GPU), ami azzal jár, hogy még full HD videónál sem terheli lényegében a CPU-t, mindössze pár százalékig. Process Explorer szépen mutatja is, hogy a GPU veszi át a terhelést.
Win8-ban még kevésbé terhel, mint Win7-ben, XP-ben viszont nem működött a DXVA.
Ehhez vegyük hozzá, hogy a MinDigTV adásaiból rögzített műsorokat is lejátssza, a KMPlayer-rel ellentétben. Deinterlace is automatán beáll, nem kell piszkálgatni. És mivel úgy néz ki, hogy tunert is kezel, elvileg arra is van esély, hogy DVB-T vevőként is lehetne használni, csak ezt még nem tudtam kipróbálni.
Azért az nem lenne mindegy, hogy nézem a képernyő sarkában a TV-t, és gyakorlatilag nem terheli a gépet, még HD-adás közben sem. Pedig ez csak egy G550 Celeron.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ könyv: Gloviczki Zoltán - A holnapután iskolája
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4648, 100% AKKSI
- AKCIÓ! Acer Nitro 5 AN515-58-75F8 Gamer notebook - i7 12700H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB
- 5db Lenovo LOQ (17IRX10) - Intel Core i7-13700HX, RTX 5060
- OPPO Find X9 Pro Titanium Charcoal 512GB használt karcmentes 6 hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest