Hirdetés
-
Mobilarena
Alábbi írással szeretnék segíteni, hogy hogyan adjuk fel a motyónkat olcsón:
1., Ha nem fontos, ne dobozolj!
Új hozzászólás Aktív témák
-
D-LAN|FuRioN
aktív tag
Ma kaptam egy sms-t és egy emailt.
Vámkezelendő nemzetközi küldeményem érkezett. A küldemény vámkezelésének megkezdéséhez Olvassam el a teendőket a posta.hu/vam oldalon.
De hát már 22 napja leadtam minden papírt amit emailban már rég megerősítettek, hogy valóban náluk van minden papír és a küldemény is csak vámhatóságra várnak...
Nyomkövetésben semmi nem változott, ügyfélre vár 6.-a óta.
Persze csak hétköznapi telefonszámot találtam.
Mostan akkor ilyenkor mivan?
-
Mr.Pentele
tag
válasz
betyarr
üzenetére
Csatlakoznék az előttem szólóhoz. Valóban alkalmazott függő, hogy mennyire halad jól az ügyintézés. Ahová én járok postára, ott én voltam az első aki így adott fel bármit is. Elsőre nem is tudták mitől beszélek, de lassan csak belejöttek. Praktikus a felület, könnyen kezelhető. Eddig csak az úgynevezett azonosított levelet küldtem ezzel a módszerrel, de gondolom a többi is hasonlóan működik benne.
-
tomaszka88
aktív tag
Sziasztok!
Mintha kicsit összeszedte volna magát a posta, Eu-s csomag 7 nap alatt ide ért.

Bár nem kellet vámkezelni.. -
betyarr
veterán
üdv!
az lenne a kérdésem,hogy az epostakönyv mennyire könnyíti meg az életemet?mik az előnyei/hátrányai?túl gyakran nem adok fel postán dolgokat,de az kiakaszt,hogy mindig még ott kell szenvedni egy ajánlott szelvény kitöltésével helyben,ha épp nincs otthon szelvény.illetve,mennyire számolja az árakat pontosan?sokszor csak a postán derül ki,hogy amit küldenék,az mégsem annyi,amennyit számoltam otthon magamnak.
mennyire egyszerű a használata ennek az eposta weboldalának?nincs agyonbonyolítva?
köszi előre is a válaszokat!
-
M3nyus
aktív tag
Sziasztok!
EU -n kívülről várok egy kisebb csomagot, meg is jött az SMS a postai vámkezelésről.
Az alábbi oldalon
[link] mindent kitöltök, csatolok, de a "beküldöm" gomb megnyomása után nem történik semmi. A gomb újra megnyomására pirosan jelöli a robot ellenőrző kódot, ha kérek új kódot azt már pirosan jelöli.
Próbálkoztam telefonról, asztali gépről, Chrome, Firefox böngészőről, angol nyelvű oldalon, másik menüpontban is de ugyan azt produkálja. -
alona
újonc
-
azbest
félisten
Ejha, szerintem a posta marhára keveri a pénznemeket, mert 12 eurot 29ezer forintnak számolt. Még jó hogy előre adózott és díjként csak a 399ft jött rá.
#11490alona
ha az központba érkezés utáni, akkor az csak annyit jelent, hogy elhagyta a vámkezelős központot. De hogy utána még valami logisztikai központon át a helyi postához kerüljön, az bizonytalan, hogy hány nap. -
alona
újonc
Sziasztok!
Tudna valaki segíteni, hogy ez az állapotfrissítés mit jelent? "A küldemény továbbítása kézbesítésre". Ez most azt jelenti, hogy még ma kihozzák? Vagy majd holnap? Ilyennel még nem találkoztam, csak olyannal, hogy a "Kézbesítőnél van" vagy "Kézbesítés alatt". Viszont 11:18-kor került ebbe az állapotba, amit későinek érzek a mai kézbesítésre. Komolyan mióta bejött ez a július elsejei változás olyan állapotfrissítéseket hoztak be, amikkel előtte még sohasem találkoztam.https://cdn.prohardver.hu/dl/upc/2021-08/24/1078886_laroa2gahi82zgs3_kepernyokep_2021-08-24_140203.png
-
cs.sz.
újonc
Sziasztok!
Lenne egy kezdő kérdésem.
Németországból vennék magánszemélytől egy sztereó erősítőt. (Tudom, van benne rizikó).Valamilyen futárcéggel érkezne a csomag, amit utánvéttel Euróban kellene kiegyenlítenem.
Szerintetek van arra lehetőség, hogy készpénzben odaadjam az Eurót a futárnak? Vagy ez esélytelen?Kösz.
-
jeni
félisten
válasz
ferenck
üzenetére
fura:
csütörtökön írtam a vámosoknak a csomagom ügyében.
péntekre a Posta kicserélő szöveg megváltozott arra,hogy vámkezelésen áll a dolog.
erre a mai napon rápillantva az előbb:
a bejövő küldemény átvétele a kicserélőben.
péntektől vasárnapig is folyik a Postánál a munka ilyen esetekben? -
parkr
őstag
csomagkövető csak nálam nem megy? vagy megint nagy fejlesztés zajlik?
-
-szabi-
addikt
Magamat idézzem: "ami a csomagokkal most zajlik az egy 50 milliárd forintos, hatékonyság növelt, gépesített, innovatív megoldás."
Mert: "A kormány elvárja, hogy a posta legyen a vezető csomagszállító"
Szerintem arról sem tud, hogy gond van. Senki nem meri megmondani neki. -
Fancy-boy
addikt
válasz
D-LAN|FuRioN
üzenetére

-
jeni
félisten
válasz
D-LAN|FuRioN
üzenetére
Ezért kap a Posta vezirné havi 3 és fél milla nettó fizetést
-
Rico33
aktív tag
válasz
D-LAN|FuRioN
üzenetére
Az enyém a végtelenbe esik. Ma tölti a jubileumi 30. napját a posta feketelyukában az angliábol érkező levelem. Vizsgálják, ennyit reagáltak, nyertek vele ujabb 30 napot.
-
jeni
félisten
válasz
D-LAN|FuRioN
üzenetére
Emailt dobsz nekem a privátba?
Köszi
Én már 2x telefonáltam hetente.
Sablon szöveggel állnak elő.
Ezek szerint 12nap az elbiralasi idő? -
elbandi2
tag
válasz
D-LAN|FuRioN
üzenetére
Ja nekem is kb. ezt mondták telefonon. Ez van...
-
D-LAN|FuRioN
aktív tag
válasz
elbandi2
üzenetére
Az sem rossz. Felhívtam most a posta vámkezelésben illetékes telszámát, azt mondta az ügyintéző, hogy fizikálisan náluk van a csomag és elküldték az általam beküldött papírokat a vámnak innentől csak rajtuk áll. Viszont mondta a hölgy, hogy eddig a vámhatóságnak volt egy 12 napos határideje amin belül el kellett dönteniük a csomag sorsát és muszáj volt reagálniuk. Viszont júli 1-től ez a kötelező határidő megszűnt a vámhatóságnak, és nem is adtak meg határidőt, így gyakorlatilag 0 nap és végtelen nap között bármennyi ideje van a vámhatóságnak a csomagon üldögélni semmi ráhatása nincs a postának.
Viszont a hölgy nagyon kedves volt és segítőkész, sajnos viszont többet ő sem tud. Minden rendben, mindent megkaptak és minden jó csak várakozás van. -
elbandi2
tag
válasz
D-LAN|FuRioN
üzenetére
Nekem 07.16. volt a dokumentum bekérés, és 08.09. lett a vámkezelés vége. Onnan már két nap múlva megkaptam. Úgyhogy még várhatsz, szerintem.
-
D-LAN|FuRioN
aktív tag
Az sem rossz. Írtál nekik mailt? Én írtam, hogy mi az oka, hogy kicserélőben van ezer éve. Akkor vissza írtak, h hamarosan kapok majd biztos dokumetum bekérést. Másnap érdekes módon jött a bekérő. Azóta viszont megint hallgatás. Lényegében lehet, hogy nincs előrébb a csomagom mint neked, kb bármit rámondhatnak szvsz. Sokszor rendeltem külföldről, eddig nem volt ekkora tragikomikus a posta, de most...
-
jeni
félisten
válasz
D-LAN|FuRioN
üzenetére
nekem apr.16 kifizetése óta nincs még nálam a csomagom. másodszorra küldték el cuccot és 7.22-e óta a Posta kicserélőben vesztegel.
örülj neki,hogy neked már vám kezelés alatt áll. -
D-LAN|FuRioN
aktív tag
Megőrülök már a postától.
Szerintetek, karácsony? 265k -s cucc, 18k express szállítást fizettem rá, USA csomag. Még 6.-án beküldtem minden számlát és bizonylatot a vásárlásról... Benne áll egy valag pénzem, kifizetném az áfát és a vámot is, tisztában voltam ,hogy kell... Álmomban sem gondoltam, hogy ennyit fognak ülni rajta. Postákon nem tudnak semmit, csak ami itt van kb. Ügyfélszolgálat annyit írt nemrég, hogy megkapták a papírokat a vámoláshoz, most zajlik a vámolás. Meddig zajlik ez? KATASZTRÓFA.
Days in transit: 44 (Összesen az USA feladástól)
-
jeni
félisten
válasz
Beni2360
üzenetére
nem az 5000Ft érték a lényeg, hanem ezzel szórakoznak már jó ideje,hogy lassan itthon áll a csomagom 1 hónapja és odakint ,Kínában meg 2 és fél hónapja állt a reptéren.
kb. 250Ft ami kibasszottan kell a Postának,annyira hiányzik nekik,hogy áfát fizessek még a csomagom után.
amúgy újra kellett küldetnem,így kell nekem a Postának még csengetnem mivel júl.1 utániként kezelik a csomagomat,ha egyáltalán még az idén az enyém sorra kerül egyáltalán. -
jeni
félisten
Van akinek a Nemzetközi Posta kicserélő Központba 7.22-én beérkezve már meg is kapta az 5000Ft-nál nem többet erő csomagját a napokban?
Én lassan 4 hónapja nem látom a csomagomat amellett, hogy Kínában 2 és fél hónapot vesztegelt. -
Vincsó
aktív tag
válasz
maximilian4
üzenetére
Akkor lehet holnap megkapom....
Ez elég jó szolgáltatás azért... -
maximilian4
addikt
válasz
Vincsó
üzenetére
Én kaptam. Gondolom visszaküldték a Nemzetközi Posta Kicserélő Központba, aztán elküldik a Csomaglogisztikai Központba, majd onnan küldik vissza Pécsre és általában azon a napon (ha mondjuk hajnalban odaér), vagy az azt követő napon kézbesítik. Viszont azt nehéz megmondani meddig dekkol majd Pesten, ez nagyon változó. Van hogy 2 napot, van hogy 2 hetet. Nekem is eljátszák az összes német csomagommal. Sajnos semmit nem tudsz csinálni. Én már annyiszor hívtam fel őket, teljesen feleslegesen. Tavasz óta nem képesek megoldani ezt a problémát. Mindent küldenek vissza “adathiánnyal”. De legalább most már csak Pestre, nem a feladónak. Cirkusz…
-
Vincsó
aktív tag
Valaki kapott mostanság DE-s csomagot?
Csak azèrt kèrdem, hogy mègis mire számíthatok... a csomagom 8.-a óta Magyarországon van... csak èpp nem kaptam mèg meg, bár egyszer már lehozták pècsre csak vissza is vittèk...
-
C4mp3r
addikt
válasz
Mr.Pentele
üzenetére
termeszetesen, reggel 8:40-kor hozta a postas. ra volt ragasztva egy nemzetkozi ajanlott cimke lehet azert volt gyorsabb.
-
Mr.Pentele
tag
válasz
Rainman05
üzenetére
Szia!
Ahogyan előttem írták, a nem könyvelt (közönséges) küldeményeket nem lehet nyomonkövetni, ami sajnos nagy valószínűséggel eltűnéshez vezet, pláne ha értékesebb tartalom van benne. 500 gr alatt 1055 Ft lett volna a postaköltség (elsőbbségi, ajánlott) vagy elsőbbségi nélkül, ajánlottan 915 Ft.
Természetesen az ajánlott sem 100%-os védelem, de probléma esetén legalább lehet kerestetést kezdeményezni, aminek legrosszabb esetben (értéknyilvánítás nélkül) a feladási díj tizenötszöröse jár vissza kártérítés gyanánt. Nekem "tűnt már el" ajánlott levelem, vagyis meglett csak éppen nem tudták a gépből sem megmondani hogy hol keveredett el, miután hetekkel később megkapta a címzett teljesen ép állapotban.
Jelenleg még az a szabály van érvényben tudtommal (érintésmentes kézbesítés), hogy azokat az ajánlott küldeményeket amelyek beleférnek a postaládába, akkor azokat bedobja a kézbesítő, a PDA-n pedig a címzett aláírás helyére a POSTA szöveget írja be. Legalábbis ahol én élek, itt így jár el a helyi posta.
-
-szabi-
addikt
válasz
maximilian4
üzenetére
Azért ilyet semmiképp nem mondtam volna.
Emlékeztet a helyzet a régi időkre ezzel a felemelt hangos lekezelő hozzáállással.
Mindent szarul csinálnak de igazán önérzetes és kikéri magának.
-
-szabi-
addikt
válasz
maximilian4
üzenetére
Persze, használod ezt a magas színvonalú, minőségi szolgáltatást és még panaszkodsz is az alkalmazottnak.
-
maximilian4
addikt
válasz
maximilian4
üzenetére
Na közben az van, hogy tegnapelőtt visszaküldték Szolnokról Budapestre a kicserélő központba, aztán tegnap csomaglogisztikai központ, majd még aznap vissza Szolnokra a logisztikai üzembe. Mondom szuper, akkor majd ma tuti kézbesítik. Hát a fenét. Semmi. Felhívom a helyi logisztikai központot hogy nézzen már rá a csomagra a szám alapján. Megnézi. Még nem került kiosztásra, mert adathiányos. Mondom már egyszer visszaküldték Pestre, most akkor az örökkévalóságig ide-oda küldözgetik? Hát ő nem tudja. Mondom mit jelent az, hogy adathiányos, rajta van minden a csomagon. Azt mondja nem azt jelenti, hanem azt hogy nekem mennyit kell fizetni. Mondom ki van fizetve, de azt mondja ezt ők nem tudják, nekik mindenképp tudni kell hogy ki van-e fizetve vagy nekem mennyit kell fizetnem. Mondom sosem kaptam még külföldről utánvétes csomagot egyébként. Eddig évtizedekig nem volt ezzel probléma. És még a csajszi emelte fel a hangját, majdnem hogy ordibált…
-
válasz
Rainman05
üzenetére
Nekem arányaiban kevés cuccom tűnt el, szerintem jó ha 500+-ból 10 alatti ami nem érkezett meg, bizonyíthatóan csak egy amit elloptak de teljes mértékben kaptam kártérítést igaz 3 hónapba tellett. (itt PH-n eladott Lga1156 lap + i5 proci)
Alis és Ebay-es cucc mostanában nem veszett el de az akár hol megtörténhet nem csak itthon de azt meg visszafizetik. Konkrét károm az elvesztegetett időn kívül nem keletkezett.
Én amit tudok azt mind ajánlott levélként adom fel legalább, ha postán maradóra kéred (posta címét ráírva) akkor meg még olcsóbb, 500-1000ft között megúszhatod persze nyilván nem 145-300ft mint egy sima levél.
Foxpostos is volt ami elveszett majd megtalálták. -
Rainman05
tag
Igazad van de egy 450 forintos cuccért nem akartam volna egy rakás pénzt fizetni postára de igaz nagyon kellet volna de nem vagyok tehetős sajna! Nagyon elkeserít az a tény hogy a posta minden ellop ami nincs úgy könyvelve
hiszem azt hogy ez egy bosszú azért ha olcsóbb megoldással akarunk postázni és nem az indokolatlan drága ajánlott áraival! -
válasz
Rainman05
üzenetére
Amit nem akarunk, hogy eltűnjön azt csakis ajánlottan szabad feladni, de még az sem 100%, hiszen postaládába azt is bedobhatják (vagy nem) mindenféle átvételi igazolás nélkül. Azért ajánlott levél nálam még mindig megérkezett, normál levél már többször tűnt el. Ha drágább a cucc, vagy biztosan akarod, hogy megérkezzen, akkor csomagként kell küldeni, vagy futárral.
-
Rainman05
tag
Üdv! Hétfőn fel lett adva országon belül egy sima levél de elsőbbségivel a tartalma egy régi 450 forintért vásárolt kis proci de még most se ért ide sajna. Akkor most ennek kampó ellopták a postások? Van valakinek tapasztalata hasonló küldési móddal?
-
kammler
senior tag
Szevasztok csávókáim!
Megvolt az első próbarendelésem alig 1000ft értékben az új rendszer óta. Jött is email, fizettem is a 399 ft--ot (jó arány). Mondjuk ötödszörre sikerült, aztán 404 oldal nem található, de végül megjöttek az emailek, és újabb rákersésre írta, hogy kifizetve minden. Ez volt 08.08-án. A keresésben most az van, hogy postakicserélő központ, belföldre továbbítva. Na innentől szokott nekem az lenni, hogy balatonszentgyörgyi logisztikai üzem, aztán itteni posta, vegyem át. Illetve az utóbbi időben belföldre továbbítva, aztán semmi. Persze a postán várt. Miután átvettem rá három napra szokott jönni, hogy akkor vegyem át. Érdekes mód az Ali előbb szokott szólni újabban, mint a posta, hogy hát itt van. Már látszódtak a káosz jelei. Most is megnéztem a postán, most nem nyert nincs itt. Röviden a kérdés: újabban csúsznak a kézbesítések? Értve ez alatt azt, mikor már ki van fizetve minden, vámról továbbment belföldre. Sok idő nem telt el, 08.08 amúgy is hét vége volt, most még csak csütörtök van. Csak az a gyanús, hogy az Ali azt írja; sorry package delayed, update: october valamennyi. Ugyanakkor már a posta továbbította belföldre. Az Alin még mindig csak annyi látszik, hogy Kínából elindult.... Amúgy stimmelt az értéke, minden, tracking number.
-
válasz
MasterDeeJay
üzenetére
Felhívtam a posta vámos ügyfélszámát és elindították a keresést.
-
válasz
MasterDeeJay
üzenetére
Most azt írta a feladó hogy a vámon van. Ami elég furcsa lenne tekintve hogy litvánia eu tag, bár a mai háborús helyzeteknél a fene se tudja már ki kivel van.
-
válasz
Zozzant
üzenetére
Annyit mondtak hogy én nem indíthatom el a kerestetést. De fogalmam sincs mit keres nyíregyházán amikor Balatonfüred a cél és elvileg a nemzetközi elosztó az Budapest azaz ellenkező irányba indult el.
Bár láttam már csodákat amikor romániába szánt csomagom elment németbe majd onnan romániába de akkor azt mondták azért mert úgy volt a leggyorsabb.
-
Zozzant
addikt
válasz
MasterDeeJay
üzenetére
A posta nem tud semmit ahha:
2021-07-27 04:38
Nyíregyházi Logisztikai Üzem, Arrival for processing
-
CN764144633LT
Litvániából rendelt jármű oldalablak. Posta nem tud semmit, mondták hogy indítson keresést a feladó. Most megkértem rá. Bár el nem tudom képzelni hogy lehet elhagyni egy másfél méteres csomagot.
Gondolom címzettként tehetetlen vagyok hiába szerepel a nevem rajta. -
C4mp3r
addikt
válasz
Mr.Pentele
üzenetére
-
Mr.Pentele
tag
válasz
üzenetére
Szia!
Nincsen díja, viszont eléggé lassan kaptam kézhez, amikor az itthoni címemre küldettem ki. Édesapám és édesanyám nevére szóltak a meghatalmazások, hogy mindent át tudjak venni gond nélkül. Kb. 3-4 hét után, amikor még mindig nem jött meg egyik sem, írtam egy e-mailt az ügyfélszolgálatnak. Utólag visszahallottam, hogy nagy fejmosást kaptak miatta, érdekes módon másnap meg is kaptam az "igazolványokat", amelyek gyakorlatilag A/4-es papírra vannak nyomtatva. Méretre vágtam, majd lelamináltam őket, mert hamar szakadnának, koszolódnának.
Most nyáron is kellett csináltatni egy barátom nevére szóló meghatalmazást, azt a postán igényeltem ahol a nő gépre vitte az adatokat, a meghatalmazott kb. 3-4 nappal később meg is kapta a címén. Lehet azóta már fejlődtek ebből a szempontból, de a legelső esetemben az ÉnPostám hitelesített fiókomon leadottakra, mint mondtam, panaszt kellett írni.
Mellesleg, ha gépben van az adat, akkor nem ragaszkodnak a papírhoz (legalábbis itt ezen a postán rugalmasak ebből a szempontból), a meghatalmazott igazolja magát a személyiével, megmutatja az értesítőt, és aztán kiadják neki a küldeményt. Ez pontosan így történt július elején amikor a barátom vette át helyettem a Kínából érkező csomagomat. Miután elhozta a csomagot, utána érkezett meg a meghatalmazás...

-
tomaszka88
aktív tag
Üdv!
Látom nem változott, itt is szintén késik a posta, kb. múlt hét hétfőn adták fel a csomagot Hollandiában, és még nem érkezett meg. De úgy tudom átlag 4-9 nap..
-
Jahno
veterán
-
-
Rico33
aktív tag
Ti szerencsések, kik megkapjátok a csomagokat ..az én szájbarakott LEVELEM angliából már 3 hete beleesett a semmirekellő posta fekete lyukába ( nemzetközi kicserélő és eltüntető központ) és semmi mozgás. Emilre nem reagálnak, telot nem veszik fel, 20 perc után meguntam. És ezért törvényes fizetőezközt kérnek, nem egy marék zizit
-
-szabi-
addikt
válasz
maximilian4
üzenetére
Semmi fejlődés.
-
-szabi-
addikt
válasz
maximilian4
üzenetére
Ez még mindig az a csomag amit múltkor kérdeztem?
-
maximilian4
addikt
válasz
maximilian4
üzenetére
-
cof
veterán
válasz
maximilian4
üzenetére
A DHL az a német posta, szóval posta.
Ez már a helyi postán van, holnap bemehetsz érte ha lusták lesznek kivinni, de lehet már reggel viszi a postás az értesítőt.
-
maximilian4
addikt
Most lehet még is csak más a helyzet mint múltkor, viszont valamit így sem értek. DHL-nél azt írja ha beírom a nyomkövetésbe a csomagszámot, hogy sikertelen kézbesítés, nem voltam itthon stb stb. (a legjobb h egész nap itthon voltam, gls futár és az express one futár is volt nálam). A magyar posta oldalán meg még az ez előtti állapotot, mikor még a logisztikai üzemben volt. Számomra nem igazán egyértelmű az, hogy most a postán vagy a dhl-nél keressem majd a csomagot?
-
Jahno
veterán
válasz
Rolee87
üzenetére
Most éppen mini fotóállványt:
Valamint ezer+1 övre/hátizsákra fűzhető cuccot:
Combtáskát még idehaza vettem, aztán vacak volt a webáruház, nem olcsó, nincs készleten, mászkálni kell érte, rugalmatlan a szállítás és ezek kombinációi. Itt körbenéztem vidéken weben, aztán megvettem a fél világot tesztre, ami marad max. megpróbálom elseftelni.
Képen a zsák alján keresztben lévő cucc pld. így ráfűzhető a hátizsákra, de kézben is tudod vinni, vagy mini hátizsák, vagy keresztpánttal övtáska és kész. Kinti boltban nagy és értelmes választék van, lehet még akkor is onnan venném a kényelem+szolgáltatások miatt, mint idehaza.
Pár éve porszívóhoz vettem zsákokat, jött borítékban német postától, akkor bekedvenceltem az eladót és az is pipa, házhoz jön, nem kell idehaza újra kitalálni, hogy melyik áruházban mi a porszívóm kódja, meló után menni ObiPraktikerMMbe, hogy aztán ne legyen, vagy ne olyan.
Meg még a jó ég tudja mit.
-
cof
veterán
válasz
maximilian4
üzenetére
Ez lehet webáruházfüggő is, én 3 hete kaptam csomagot Geekbuying-ról, CE...DE, semmi gond nem volt.
-
Rolee87
tag
Látom sokan szivtok német csomikkal.
A kinábol rendelt dolgokat nem firtatnám, de már megöl a kiváncsiság hogy mit rendeltek onnan ilyen sokan?
-
parkr
őstag
válasz
maximilian4
üzenetére
linkeltem már. [link] ne szopasd magad feleslegesen
-
Jahno
veterán
válasz
maximilian4
üzenetére
Egyéb DE csomagokkal én is szívtam, ez végponton Európa+ csomag volt, lehet az a trükkje. Idővel kiderül.
-
Jahno
veterán
válasz
maximilian4
üzenetére
Nekem ezzel a fajta DHLes feladással semmi bajom nem volt. CT*DE-vel jött, MPL lerakta, kész. Többit most válogatom, tegnap egyszerre beesett 2 hónapnyi feltorlódott csomagom...
-
maximilian4
addikt
válasz
Dealer95
üzenetére
Igen azt tudom. Viszont más szállítási mód nem volt. De az továbbra is értékelhetetlen amit a posta művel. Gondolom most megint az lesz, hogy itt van tőlem pár száz m-re, de inkább visszaviszik Pestre (továbbra sem értem miért, meg mi az az adathiány, mert a csomagon múltkor is rajta volt minden), majd valamikor leghamarabb 2 héten belül kézbesítik…
DHL expressel múlt héten jött egy csomagom. Kedden rendeltem Angliából, angol raktárból, fogalmam sincs hogy, de már szerda délelőtt nálam volt. DHL expressnél nem szaroznak és amúgy a DHL-nél sem, mert mindig hamar beér az országba. Itt történnek mindig a fura, értetlen és megmagyarázhatatlan dolgok.
-
Dealer95
őstag
válasz
maximilian4
üzenetére
Az a DHL sajnos csak a sima német posta, nem pedig a DHL (Express) futár.
Ha DHL futárral küldenék, akkor idehaza is a DHL szállítaná ki.
-
maximilian4
addikt
Na, hát úgy tűnik a német csomagokkal a mai napig áll a bál. Azt hittem a múltkoriból tanultak, de nem úgy tűnik. Most megint kezdhetek el majd 2 hettel számolni. 3. napja itt van a helyi logisztikai üzemben a csomag. Felhívtam az üzemet hogy már megint mi van, erre ugyanaz fogadott: biztos adathiányos akkor, nagy valószínűséggel küldik vissza a NPKK-ba stb. stb…Mondom fantasztikus. Németből postával továbbra se rendeljen senki semmit. Sajnos a webshop ahonnan rendeltem csak DHL-el szállít, ami ugye átadja az MPL-nek itthon… Here we go again.

-
Ciccuka
veterán
válasz
Pityu.
üzenetére
Van még ilyen is:
Csomagkuldo -
Ciccuka
veterán
válasz
Pityu.
üzenetére
Fél év múlva megint emelkedhet.
Bestposta Pick Pack Pontez viszonylag olcsó még
-
-
Ennyire felmentek a posta díjak?Nem rég kisebb csomagot vatera futárral 1600Ft volt előre utalásnál most meg 1790Ft,utánvétessel meg durvább.
-
Dreimus
senior tag
-
válasz
Mr.Pentele
üzenetére
Köszi!

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Fotók, videók mobillal
- Vivo V70 – a stílus érték?
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- LG monitorok
- Monitorkalibráló eszközök
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Yettel topik
- alza vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
- Asus ROG Scar 18 - RTX 5090 - 64GB Ram 2x2TB SSD
- Bomba ár! Dell Vostro 5620 - i5-1240P I 8GB I 256SSD I 16" WUXGA I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Vostro 15 3515 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i5-6GEN I 8GB I 128SSD I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP Pavilion 15 - i5-4GEN I 8GB I 750GB I 15,6" HD Touch I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! 64GB Patriot Viper 3600Mhz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- HP Elitebook 830 G5,FHD,13.3",i5-8350U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11,IR KAMERA
- 27% - MSI RX 6650 XT GAMING X 8GB GDDR6 Videokártya!
- Apple iPhone SE 2020 128 GB Fehér 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Új AKRACING CORE EX gamer szék dobozában, BONTATLAN!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Hááát, elég vastagon fogott...
Vámkezelendő nemzetközi küldeményem érkezett. A küldemény vámkezelésének megkezdéséhez Olvassam el a teendőket a posta.hu/vam oldalon.

Viszont a hölgy nagyon kedves volt és segítőkész, sajnos viszont többet ő sem tud. Minden rendben, mindent megkaptak és minden jó csak várakozás van.
Szerintetek, karácsony? 265k -s cucc, 18k express szállítást fizettem rá, USA csomag. Még 6.-án beküldtem minden számlát és bizonylatot a vásárlásról... Benne áll egy valag pénzem, kifizetném az áfát és a vámot is, tisztában voltam ,hogy kell... Álmomban sem gondoltam, hogy ennyit fognak ülni rajta. Postákon nem tudnak semmit, csak ami itt van kb. Ügyfélszolgálat annyit írt nemrég, hogy megkapták a papírokat a vámoláshoz, most zajlik a vámolás. Meddig zajlik ez? KATASZTRÓFA.
meg az is lehet, hogy ezuttal sikerul xxi. szazadi szolgaltatast nyujtani