Hirdetés
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Honor Magic V2 - origami
- Kiszivárgott a Xiaomi 17T és 17T Pro teljes specifikációja és eurós ára
- Yettel topik
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
GodHeart
senior tag
Elnézést, ha tévednék, de remélem nem!

Szal az lenne a problémám, hogy vettem egy utángyártott NOKIA headset-et a 9500-hoz /tom smucig wok
/, nah és pocsékul szólt.. Azóta kicsit szétvagdostam, mikrofont leszedtem róla, és a kábeleket normálisan bekötöttem, egy jag aljazot ráhúztam, így máris normális hangerőn dübörög a zene benne, de lenne egy kis probléma. A cucc nem stereó. Miért is? Mert sajna a telefonba menő cuccok is el vannak kötve, viszont azt nem tudom, hogyan kell jól bekötni. Valakinek ebben tapasztalata, esetleg kapcsolási rajza nincs!?
Félreértések elkerülése végett a telefon tud stereó zenét!
Ha már itten járok, miért van az hogy a zene kb percenként egy kicsit megakadna!? Akármilyen bitrate-t használok a probléma jelentkezik. Viszont, ha egy 300kbit-es bitrateval kódolt avi videót nézek rajta, a kép persze kicsit akad, de a hang, akár 1.5óráig 1x sem akad meg.. Gondoltam arra, hogy beleteszek mint videó egy képpontot a zenék alá, és smartmovieval hallgatok zenét, de kéne valami normális megoldás is!
Új hozzászólás Aktív témák
- MacBook Pro 14" 2023 M3 Pro 36GB RAM, 11 core CPU, 14 core GPU, 512GB SSD, Space Black 27% Áfa 0458A
- 10+ db - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5060
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte M32U Arm Edition 31,5 144Hz IPS 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Kingston HyperX IMPACT 32GB DDR4 2400 MHz laptop RAM (2x16GB)
- Xiaomi Mi 11i 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

/, nah és pocsékul szólt.. Azóta kicsit szétvagdostam, mikrofont leszedtem róla, és a kábeleket normálisan bekötöttem, egy jag aljazot ráhúztam, így máris normális hangerőn dübörög a zene benne, de lenne egy kis probléma. A cucc nem stereó. Miért is? Mert sajna a telefonba menő cuccok is el vannak kötve, viszont azt nem tudom, hogyan kell jól bekötni. Valakinek ebben tapasztalata, esetleg kapcsolási rajza nincs!?