- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Honor 600 – kezes, kitartó, költséges
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- OnePlus Watch 4 néven újráz az Oppo Watch X3
- Redmi Note 15 Pro+ - több plusz, mint mínusz
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- Honor Magic 8 Pro Air a neve, január 19-én mutatják be
- Android szakmai topik
-
Mobilarena
Pokémon Go témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
greenmaur
tag
Evee "lelőhelyet" tudtok? Ahol legalább párat találok normális rendszerességgel.
-
architect26
aktív tag
Lehet ezt a jatekot endomondoval osszekotni?
-
Lanash
senior tag
válasz
Tav-Csoves
üzenetére
Kösz, reggelente ott megyek el mellette, majd korábban indulok és ránézek.

-
draco31
veterán
Csak kipróbáltam megint. Lett egy tojásom, inkubátorba raktam, így is le kell tolni az 5Km-ort? Illetve fogtam egy Pidgey-t, vagyis eldobtam a lasztit, belement, aztán lefagyott a játék. Most azt írja, hogy 2 pokémonom van, de csak egyet mutat, amit még a szobában fogtam Balbasaur.
Illetve a Pokéstop-ba hányszor lehet menni? Nekem csak 1 van a környéken, elsőre adott 5 lasztit, másodikra 10 perc múlva 4 laszti és egy tojás. -
Fortian
tag
Reggel elkezdtem én is pokemonokat vadászni, mint egy zombi úgy mentek körülöttem az emberek...mondtam magamba kipróbálom

Reggelente 500-600m-t sétálok melóhelyre a város szélén és a termés 5 db kis pokémon
Gondolom ez is a belvárosiaknak kedvez mert ott több van ahogy olvasom. Munkahelyem környékén nincs semmi gymn és stop sem legalább 2km körzetben
Maradok casual zombi 
-
juhiimi
aktív tag
Incubatort lehet szerezni vagy csak a boltból vehető meg?
-
törölt tag
Tudtok Budapesten jó squirtle-fogó helyet?
-
juhiimi
aktív tag
Srácok, aki szív a 4.4 -nél régebbi androidok maitt ezt a módszert próbálja ki: [link]. Barátnőm Xperia L-jén probléma nélkül(a szerver leállásokat nem beleszámítva) működik.
-
Charx
senior tag
A pokéstopokat újra meglehet látogatni, ha már 1x szedtem ott cuccot? És a pokémon hogy kell nevelni, mit csináltok vele?
-
törölt tag
Hol találok listát arról hogy melyik lény milyen ritka?
Most találtam egy nidorino-t. 127 cp ami az eddigi lényekhez képest elég erősnek tűnik. Most vagyok lvl4. -
Jelentem mobilnetrol ok. 1.nel kifagyott, 2.at elkaptam.
-
tybsen
addikt
Helyzet változatlan.. annyi, hogy most elkapás után a labdás-lefagyott képernyő ellenére megmarad a pokémon
valószínűleg még napokig ez lesz -
Lanash
senior tag
válasz
Tav-Csoves
üzenetére
Bulbasaurt merre találtál? Én Buda külkerületében lakom és van sok fás rész és rét, de nem találkoztam még vele.
-
törölt tag
válasz
Tav-Csoves
üzenetére
huh, remélem 20-ason nekem lesz 1200+os pokém és több ezresem, 1080-as már most is van, és még kell 2 szint.

-
selembeli
csendes tag
válasz
Tav-Csoves
üzenetére
Wow, szép! És mi történik, ha megszerzed mind a 250 pokémont? Vége a játéknak?

-
Tav-Csoves
őstag
Ilyen egy 20as szint:

20as szinttől bejön a Great ball mellé az ULTRA ball, is mellyel 500+ CP-s pokemont is elkaphatsz.
-
torik
senior tag
Nagyon remélem reggelre lesznek szerverek, holnap délelőtti program a nagyvárosban való ügyintézés, rengeteg caplatás..jó lenne kikeltetni azt a 10 kilométeres tojást + bezsebelni pár cuccot a stopokban

Ma egész délelőtt teljesen korrektül ment (nekem), valószínűleg akkor még nem akkora a roham a szervereken. Ezt remélem holnapra is.
-
törölt tag
-
csasaKKP
senior tag
Tipp: Aki holnap munka előtt Pokémonozni akar, legalább fél órával előbb induljon.

-
DJGABI
addikt
válasz
Lesliegold
üzenetére
azért nem egészen ugyanaz a kettő...
(#747) selembeli fentebb írták,ott a hivatalos űrlap, lehet kérni még pokestopokat, meg minden.
csinálhatod, de ne lepődj meg ha bannolva lesz az acc. gyanítom baromi könnyen kiszűrik h egyik pillanatban itt vagy, másikban több 100m-rel arrébb
-
callmeakos
veterán
válasz
freezer922
üzenetére
Szerintem az Intel SoC alapú telefonokat még mindig nem szereti túlzottan a játék. Megjelenés előtti verzióban például nem is volt támogatottak. Gondolom majd még reszelgetnek a dolgon.
-
torik
senior tag
Nem kell eltemetni egyből az egészet, egy ilyen kaliberű játéknál időbe telik mire stabilak lesznek a szerverek és rendesen fog működni (nem csak itt van ez így, hanem kb. minden nagyobb kaliberű online játéknál kevés kivétellel. Ki emlékszik még mi volt a Diablo 3 indulásánál?
pedig az sem egy névtelen valami).Türelem itt a jelszó.
-
freezer922
aktív tag
Játszik itt véletlen valaki asus zenfone 2-ről / bármi intel alapú telóról?
Rossz nézni, hogy -már amikor jók a szerverek- majdnem mindenkinek megy, de nekem 20-30perc játék után mindig meghal a gps signal not found cuccal és már ott tartok, hogy vagy a telóval az apk nem elég jó még (lévén, hogy csak a legutóbbi frissítés óta támogatott), vagy magával a készülékkel van valami de idegesítő
-
Sziasztok!
Du folymán kipróbáltam, de erősen félek tőle, hogy kuka lesz a játék.
Bementem a városközpontba, ahol ha mobilnettel próbáltam meg a pokestopot megpörgetni, akkor a képet sem töltötte be, nevet sem, és nem is kaptam semmit, de ha felcsatlakoztam a városi wifire akkor működött.
Nem elég neki egy 1/1Mbps-es net? -
Xaels
félisten
válasz
Lesliegold
üzenetére
Reklámokat szívesebben bámulnál? Egyébként magam részéről jobban örülnék ha nem IAP-os lenne, hanem szimpla egyszer megvevős lenne. A fejlesztőket támogatnám de ez az IAP...
-
-
¤Envy¤
aktív tag
válasz
selembeli
üzenetére
Nem tudom, szerintem várjunk még. Nagyon friss a megjelenés, könnyen lehet, hogy gyakoribbak lesznek a vidéki pokémon feltűnések is.
Jelzem, én is vidéki vagyok, kisváros. összesen NÉGY pokéstop van, és 2 gym... ergo nekem sem könnyű, itt is ritkák a jószágok, mégis élvezem. Igen a pesti ember előnyben van (mondjuk a debreceniek is, bőven), de mit lehet tenni?? -
Gotland
csendes tag
Nektek működik? Nekem már 20 perce tökéletesen fut, fogtam is az udvaron egy rattata-t.
-
selembeli
csendes tag
Akkor nézzük meg alaposabban a dolgot:
én kisvárosi vagyok, itt csak a város központjában (sétálóutcán) van sűrűbben pokéstop 6-7 db. Vannak kijjebb is néhány darab, a városban szerintem összesen 15 pokéstop lehet maximum. Én szerencsére közel lakom a városközponthoz, hamar oda tudok érni, de mi van azokkal, akik messzebb laknak tőle? Azoknak már nem olyan könnyű bejárni. Aki a fővárosban van, az miért van nagyobb előnyben egy vidékizhez képest? Lépten nyomon pokéstopba lehet ott botlani, akkor itt miért nem? A másik dolog: USA-ban, Ausztráliában brutális szintű pokémonokat ad be a usereknek, nekünk meg mekkora gagyikat már?...
-
Xaels
félisten
válasz
Corleone33
üzenetére
Android 4.4 vagy újabb a követelmény. SP-re úgy tudom nincs...
-
csasaKKP
senior tag
válasz
Corleone33
üzenetére
Azért inkompatibilis, mert min. Android 4.4 követelmény.
Lehet, hogy a HW is kevés lenne. -
Corleone33
senior tag
xperia sp alatt csak nekem jelenik meg a játék inkompatibilisként google play store-ban? (gyári FW)
-
csasaKKP
senior tag
Váltsunk témát.

Ha nincs közeledben PokéStop/Gym, akkor olvasd el: players can now suggest Gym and Pokestop locations
Aki ismeri az Ingress nevű játékot, az küldhet be portálnak pl. köztéri alkotásokat, szobrokat, stb. Az adatbázis ugyan az, így a Pokémon Go-ban is megjelenhetnek PokéStop-ként vagy Gym-ként.
-
draco31
veterán
Én feladom, 2 napja próbálgatom, egyszer sikerült valamikor éjjel belépnem, töröltem is inkább. Majd ha megcsinálják normálisan a szervereket, talán újra próbálkozom. Pedig meg van szinte az összes Pokémon kártyám még, szóval nem idegen számomra.

-
csasaKKP
senior tag
válasz
selembeli
üzenetére
PokéStop-ot és Gym-et tudsz beküldeni.
Az viszont finoman szólva is gusztustalan, hogy "mert nincs kedvem felállni a kényelmes székből/ágyból", cheat-hez folyamodsz. Olyan, mint az aimbot az FPS-ekben kb.
Egyenlőre a fejlesztők is türelemre intenek mindenkit, hirteken több millió játékost nem lehetséges kiszolgálni.
-
DJGABI
addikt
elfogásnál a köröket vágja valaki? elvileg ha kisebb az a jobb, akkor kevésbé valószínű hogy megszökik. na nálam kb ez semmit nem tesz, ugyanúgy meglépnek akkor is. meg egyébként a "Nice" meg hasonló szövegeket akkor írja ha közel van a két karika egymáshoz.
-
selembeli
csendes tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Az, hogy tiszta bug az egész, most is állok egy helybe, semmi pokéstop nincs előttem, és nem kellett legalább potyára kimennem, hogy ezt megtudjam... Na meg ha nincs kedvem lemenni vagy nem tudok akkor is tudok vele játszani..

-
torik
senior tag
Ma már nem hiszem hogy lesz ebből valami. Nekem igazából nem okozna késő éjjel menni egy kört, sőt még lenne is egy varázsa, de itthon kicsit furán néznének

-
selembeli
csendes tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Na pont ezért fogom használni gépen fake location megoldással a játékot... franc se fog feleslegesen szívni vele kint...ma is ebéd után elmentünk, naná, hogy nem ment, pedig mikor elindultunk még működött..
-
aizen92
addikt
válasz
Sirandrish
üzenetére
szerver hiba lesz.
Nálam is 8 poket jelzett 3-as rangen belül, egyik se csökkent le.
1 óra séta 0 catch, majd itt írtátok hogy szerver down, így hagytam a fenébe és hazajöttem
-
Sirandrish
legenda
Nah voltam egy óràcskàs "vadászaton" , és semmi. A "közelben" 8poke is volt, de egy óra alatt egy sem ugrott elém. Két pokestopig is eljutottam..onnan jött legalább 8laszti meg egy tojás. Nektek milyen gyakran ugrik az arcotokba valami?
-
torik
senior tag
Jó lenne ha helyrejönne sötétedés előtt, szeretnék még menni egy kört

-
techfan
csendes tag
Hasznos tippek magyarul a Pokémon GO-hoz
-
Gotland
csendes tag
Mindenhol leállt..Másodpercenként jönnek a hozzászólások..
[link] -
Sordoran
addikt
válasz
Lesliegold
üzenetére
Nekem nagyjából negyed 4 körül adta meg magát, azóta Failed to authenticate vagy mit ír ki. Szerencsére addig szedtem 21 pokemont (Sóstó Zoo kirándulás közben
). -
Gotland
csendes tag
Hát úgy tűnik futni pokémonok nélkül megyek..

-
tybsen
addikt
Igen, alaposan ráfér még az optimalizálás.. Az is elég rosszul van megoldva, ahogyan.az egyes pokemonokat visszaküldi az ember: ráklikk, akadozva legörget, klikk nagy nehezen a visszaküldésre (persze az X gomb miért is ne pont ott lenne útban végig), aztán vagy sikerül, vagy hibaüzenet. Mindezt extrém lassan, akadozva, a telefonom közben forró, akksit zabálja. Persze kezdetek meg minden, de ez így elég irritáló. Kb. mintha egy 512 memóriával rendelkező telefonon kellene csinálni valamit, úgy érzem, mintha éveket mentem volna vissza az időben, annyira akadozik minden

(De ingressben is elég rosszul van megoldva a meglévő eszköztár újrahasznosítása, egyszerűen nem hiszem el hogy itt nem lehetett volna átgondolni ezt)
-
whitezo88
nagyúr
válasz
callmeakos
üzenetére
kivéve ha a KV és a cigiszünetekben is vadásznak majd, vagy az irodaházban

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A PH! Pokémon Go közössége. Az összefoglalóban, illetve ebben a hsz.-ban megtalálod a kezdéshez szükséges alapvető tudnivalókat.
Csalás bármilyen formáját kerüljétek hozzászólásaitokban!
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Linux kezdőknek
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Honor 600 – kezes, kitartó, költséges
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- BestBuy topik
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- Gyúrósok ide!
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- További aktív témák...
- Gainward RTX 5060 Ti Python III 16GB GDDR7 Videokártya!
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus Prime X570 R7 5700 64GB DDR4 1TB SSD RTX 5060 Ti 16GB Zalman S2 TG FSP 650W
- ÚJ Lenovo LOQ Intel Core i7-13650HX, 32GB, 1TB, RTX 5060(8GB), FHD 144Hz
- Bontott Bosch Smart Home Intelligens radiátor termosztát II / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Maradok casual zombi